Nedan kan du se några spännande resor till Chile som våra reseexperter från Winberg Travel har satt ihop. På så sätt kan du enkelt få en överblick över vad du kan uppleva under en bestämd tidsperiod.

Reseförslagen är till för att inspirera. Därför kan du välja att antingen köpa ett reseförslag exakt som det ser ut eller använda dem som en utgångspunkt för din egen resa till Chile.

Visa 9 upplevelser

Det bästa av Chile

Upplev det bästa av Chile: Vandring i Torres del Paine, båttur bland glaciärer i Bernardo O’Higgins, se kungspingviner i Tierra del Fuego, sjöar och vulkaner vid Puerto Varas, utforska den mystiska Chiloé med bil, kuststaden Valparaíso samt huvudstaden Santiago.
Läs mer
19 dagar
NOVEMBER - MARS
från 51 450:-

Påskön, Chile och Argentina

Upptäck världens mest isolerade ö, Påskön, utforska Santiago på cykel, kör genom Anderna, smaka på Mendozas vingårdar och utforska charmiga Buenos Aires på detta äventyrliga reseförslag.
Läs mer
16 dagar
SEPTEMBER - MAJ
från 49 450:-

Res på egen hand i Chile

Börja din resa till Chile på bästa sätt. Vi ordnar flygbiljett, flygplatstransfer och de två första övernattningarna i Santiago de Chile innan du ger dig ut på ditt sydamerikanska äventyr.
Läs mer
Upp till 90 dagar
ÅRET RUNT
från 16 950:-

Trekkingresa i Patagonien

W circuit trek i nationalparken Torres del Paine är en av Sydamerikas mest kända trekkingleder, uppkallad efter sin w-formade led genom bergen. På den här resan kombinerar vi den klassiska W-trekken med massor av frihet så att du själv kan utforska de stora kontrasterna i Chiles fantastiska natur.
Läs mer
Upp till 90 dagar
NOVEMBER - MARS
från 35 950:-

Äventyrliga Chile

Upplev en resa som erbjuder massor av fantastiska upplevelser, som till exempel vandring i Torres del Paine, färd med Navimag-färjan genom Chiles fantastiska fjordlandskap, snötäckta vulkaner vid Pucon, huvudstaden Santiago och som avslutas i månlandskapet vid San Pedro de Atacama.
Läs mer
20 dagar
NOVEMBER - MARS
från 43 450:-

Antarktis med flyg och kryssning

Upplev den antarktiska halvön utan att behöva korsa Drakesundet! Istället flyger du från Punta Arenas till King George Island, där du kan ta del av en sex dagar lång expeditionskryssning bland pingviner, sälar, valar, isberg och världens vackraste fjordar.
Läs mer
12 dagar
NOVEMBER–MARS
från 205 950:-
Tag med Jysk Rejsebureau på rundrejse i Peru, Bolivia & Chile

Rundresa i Peru, Bolivia & Chile

Drömmer du om att vandra i Anderna, se soluppgången vid Machu Picchu, uppleva fantastiska Titicacasjön, utforska häxmarknader i La Paz, åka på fyrhjulsäventyr genom saltöknen eller smaka dig igenom Chiles fantastiska vingårdar? Då är denna äventyrsresa något för dig.
Läs mer
21 dagar
APRIL - NOVEMBER
från 45 950:-
Backpacking och språkskola i Sydamerika

Backpacking och språkskola i Sydamerika

Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg men veckas språkskola i Buenos Aires innan du fortsätter ut på ett äventyr runt i Sydamerika som avslutas i Lima.
Läs mer
1-6 månader*
ÅRET OM
från 17 450:-
Lama-selfie!!!

Backpacking i Sydamerika

Brasilien, Argentina, Chile, Bolivia, Peru och Ecuador. Följ med på en karneval, dansa tango, utforska regnskogen, se vilda djur, upplev atmosfären på de lokala marknaderna och njut av utsikten från snöklädda vulkaner.
Läs mer
3-6 månader
från 11 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: