Sök
Sök
Aktiv Adventure

Välj resform

Här kan du få en översikt över våra olika researrangemang över hela landet - backpacking, familjeturer, landturer, kör-själv, safari, vandring, ö och strandferie och mycket mer ...

Vilken typ av resa drömmer du om? Någon dröm om en aktiv semester, medan andra föredrar att koppla av på stranden. Vissa vill uppleva världens kulturskatter, medan andra vill njuta av naturens skönhet.

Överlägset är majoriteten för en kombination av ovanstående - och om du är för en eller annan typ av resa kan vi hjälpa dig.

Nedan kan du läsa mer om de olika typerna av resor.
Adventure cruises

Adventure cruises

Att resa med båt ger underbara naturupplevelser - allt från att sakta glida nerför smaragdgröna floder till en seglats på öppna turkosa hav.
Läs mera
Backpacking

Backpacking

Nyfikenhet är den bästa reskamrat du kan önska dig – och den trivs särskilt bra i en ryggsäck som bara innehåller det nödvändigaste – och där det finns utrymme för många nya upplevelser.
Läs mera
Cykelresor

Cykelresor

Att uppleva världen på två hjul med cykel är en fantastiskt inspirerande upplevelse. Du stannar där du har lust, du går där du har lust, ta ett dopp i en sjö, bryt bröd med några kamrater och och susa nerför backarna - allt är möjligt!
Läs mera
Dykning og snorkling

Dykning och snorkling

Undervattenslivet är fascinerande. Här nere finns en helt annan värld där vi människor bara är tillfälliga gäster.
Läs mera
Familjeresor

Familjeresor

Barn är inget hinder för att resa – snarare tvärtom. Vi anser att du kan ta med barn på de flesta av våra turer, men i den här reseformen har vi valt ut några särskilt familjevänliga, aktiva upplevelser och avkopplande strandsemestrar.
Läs mera
Golfresor

Golfresor

Boka din golfupplevelse med oss på Winberg Travel! Oavsett om du vill ha några dagar med obegränsad golf i Europa eller två veckors rundresa med svensk golfguide långt borta i kombination med golf, god mat och upplevelser så hjälper vi dig.
Läs mera
Volontärresor

Volontärarbete

En del av resandet är att träffa nya människor och i synnerhet landets lokalbefolkning. Genom volontärarbete kan du fördjupa dig i en kultur och dess människor samtidigt som du ger något tillbaka.
Läs mera
Jorden Runt

Jorden runt

Kombinera drömmen om Australiens underbara ödemark med din längtan efter Thailands vita sandstränder. Stanna till i New York, Havanna och Hongkong. Dansa samba i Brasilien och fortsätt på safari i Kenya. Världen är full av spännande resmål – det är svårt att nöja sig med bara ett.
Läs mera
Kultur och historia

Kultur och historia

Mötet med nya kulturer och människor ger oförglömliga upplevelser. För att verkligen lära känna exotiska kulturer och spännande människor är det optimalt att mötas på hemmaplan och på deras premisser.
Läs mera
Kryssning

Kryssning

Tänk att kunna resa jorden runt utan att behöva packa upp väskan mer än en gång!
Läs mera
Kör-själv

Kör-själv

Stanna där du vill, övernatta där du vill och ha friheten att ändra dig. Kör på grusvägar, motorvägar, enkelriktade vägar och kanske vilse. En road trip och kör självsemester är den absoluta fyrhjuliga friheten!
Läs mera
Rafting, kajak och surfresor

Rafting, kajak och surfresor

Reseformen rafting, kajak, surf, innehåller aktiviteter där leenden, sport, vatten och underbara naturupplevelser är de viktigaste ingredienserna.
Läs mera
Rundresor med svensk reseledare

Rundresor med svensk reseledare

Att åka på en rundresa med Winberg Travel är kanske det allra bästa sättet att upptäcka ett land, en kultur och en dröm. Vad lockar mest? Sydamerikas höjdpunkter med Chile, Argentina & Peru? Salsa och natur i Kuba eller varför inte en magisk vecka i Kroatien med Venedig?
Läs mera
Safari i Afrika

Safari

Savannens Big five, Kinas stora gosiga pandor, Indonesiens lekfulla delfiner, Galapagos unika djurliv – det går att få imponerande djurupplevelser över hela världen.
Läs mera
Legendarisk tågresa

Legendariska tågresor

Att resa med tåg är en historisk reseform. Det är en kombination av avkoppling, upplevelser och oförglömliga möten med människor.
Läs mera
Trekking

Trekking

Trekking erbjuder många olika typer av upplevelser. Alla våra vandringar väljs på grundval av en djup respekt för naturen och lokalbefolkningen och tyngdpunkten läggs på magnifika och varierande upplevelser.
Läs mera
Sol- och badsemester

Sol- och badsemester

Vi kallar våra sol och badsemestrar för äventyrlig avkoppling och det är inte utan anledning. Vi har speciellt utvalda unika stränder, mångsidiga resorter och öar där den lokala naturen och kulturen är en del av upplevelsen.
Läs mera
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: