På våra aktiva resor med svensk reseledare har vi noga valt ut intressanta resmål och satt samman spännande, aktiva resor med extra fokus på naturupplevelser. Här är en svensk reseledare med under hela resan, vilket ger trygghet på resan. Upplevelserna är speciellt utvalda och arrangerade för just den specifika resan.

Vi garanterar dig en inblick i intressanta och annorlunda kulturer och att du får naturen helt in på bara skinnet. Du kommer också kunna dela upplevelserna med övriga deltagare i gruppen, som har samma intresse för resan och dess innehåll som du själv har.

På en aktiv resa med svensk reseledare kommer du introduceras för spännande upplevelser och du får möjlighet att komma nära ett land på ett sätt man inte kan eller hinner när man reser på egen hand. På så sätt utnyttjar du semesterdagarna optimalt.

Resorna genomförs i mindre grupper på mellan 9 och 18 personer, och det är fasta avresedatum för varje resa.

Visa 9 upplevelser

Travel consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss.

Kalender

Rundresor med svensk reseledare

Status
Reseperiod
Frånpris per person
20. april 2024
36.450,-

ALLT DU BEHÖVER VETA OM VÅRA AKTIVA GRUPPRESOR

Få information och fakta om våra aktiva vandringsresor med svensk reseledare här!

Aktiva och innehållsrika resor med svensk reseledare

Letar du efter spännande gruppresor med svensk reseledare? Då har du kommit rätt! Hos Winberg Travel får du en erfaren, svensk reseledare med dig hela vägen på ditt aktiva äventyr. Här reser du tillsammans med en dansk reseledare och andra äventyrare i mindre grupper, och upptäcker världen på helt nya sätt som du inte kan hitta i en resebroschyr.

Följ med på en oförglömlig resa till några av de bästa resmålen runtom i världen, där du har en svensk reseledare som pekar dig i rätt riktning vid de största naturupplevelserna. Och genom att resa tillsammans i en mindre grupp finns det alltid andra att dela dagens upplevelser med.
Kilimanjaro

Med våra svenska reseledare är du i trygga händer hela vägen

Hos Winberg Travel har vi arrangerat äventyrliga resor sedan 1976. Vi har i nära samarbete med varje reseledare skapat spännande program som är fyllda med alla de bästa upplevelserna i helt rätt tempo. Samtidigt är du alltid i trygga händer från början till slut när du reser tillsammans med våra danska reseledare och resten av gruppen. Med våra aktiva gruppresor med svensk reseledare får du många bra fördelar, såsom:

  • Resor med erfarna och kompetenta reseledare från Sverige
  • Upplevelserika resor med de största sevärdheterna och dolda pärlor
  • Möjligheter för djupare insikt i både dig själv och andra kulturer

Lev ut din vildaste vandringsdröm tillsammans med en svensk reseledare

Drömmer du om att vandra i Nepals betagande bergslandskap? Nå ända till toppen på Afrikas högsta berg Kilimanjaro? Eller vill du ge dig ut på en naturskön pilgrimsvandring längs Caminon?

Våra resor med svensk reseledare har i hög grad fokus på aktiva vandringsresor till en rad av de mest spännande destinationerna runtom i världen. Genom att resa med våra erfarna reseledare är du säker på att få ut det mesta möjliga av din resa. Reseledarna känner till resan som sin egen bakficka och kan guida dig till alla de bästa upplevelserna. Alla resor är dessutom noga utvalda och genomförda med respekt för både naturen och lokalbefolkningen.

Åk på rundresa med svensk reseledare

Hos Winberg Travel arrangerar vi också längre rundresor med svensk reseledare. Här har du goda möjligheter för att få landet som du reser i alldeles inpå dig och få en djupare insikt i den rika naturen, kulturen och historian, och de lokala skillnaderna i dessa. Vi erbjuder innehållsrika resor med svensk reseledare, där du i högsta grad märker alla de spännande kontrasterna i omgivningarna medan du reser från ett område till ett annat.

FAQ

VAD KRÄVER EN RESA MED SVENSK RESELEDARE AV MIG?
Det är väldigt olika vad en resa med svensk reseledare kräver av dig rent fysiskt, då svårighetsgraden på resorna varierar en hel del. Gemensamt för alla resorna är dock att du ska tycka om att vara fysiskt aktiv under många timmar varje dag. Under respektive resa kan du läsa mer om vad de kräver av dig och hur svårighetsgraden är.

VEM ÄR RESELEDARE PÅ RESAN?
Gemensamt för alla våra reseledare är att de brinner för vandring och att vara aktiva i naturen. En del arbetar på heltid som reseledare, medan andra har det som en hobby vid sidan av andra arbeten.
Vi har ett nära och långvarigt samarbete med våra reseledare, som gärna delar med sig av sina erfarenheter kring att vandra de olika sträckorna, och hjälper till att utveckla våra vandringsresor. Alla reseledare har lång erfarenhet av att leda grupper på olika vandringsleder, och alla de sociala och mentala aspekter som är viktiga att ha kunskap om för att kunna leda en vandringsresa.

ÄR FLYGBILJETTER INKLUDERADE I RESAN?
Ja, flygbiljetter är alltid inkluderade i resans pris. Det gäller för alla våra aktiva resor med svensk reseledare som du hittar på den här sidan.

KAN MAN FÖRLÄNGA RESAN?
Ja, våra aktiva resor med svensk reseledare kan absolut förlängas med några extra dagar i det land där resan avslutas, eller genom att resa vidare till ett annat land. Det är helt upp till dig hur du önskar att den totala resan ska vara.

VALUTA – SKA MAN HA PENGAR MED SIG HEMIFRÅN?
Det är olika för olika resor om man ska ta med sig lokal valuta hemifrån eller inte. På informationsmötet som du bjuds in till inför resan efter att du har anmält dig kan du höra våra rekommendationer kring just det land som du ska besöka på din resa.

VAD BEHÖVER JAG VETA OM FÖRSÄKRINGAR?
En avbeställningsförsäkring ska köpas senast samtidigt som slutbetalningen av resan görs. Priset på en avbeställningsförsäkring är 6 av resans totala pris för en resa med svensk reseledare. Med en avbeställningsförsäkring är du täckt om du blir förhindrad av att resa, exempelvis på grund av sjukdom.
En reseförsäkring kan köpas ända fram till avresa. Med en reseförsäkring är du täckt under själva resan ifall olyckan är framme.
Exakt vad som täcks av våra rese- och avbeställningsförsäkringar kan du läsa mer om här.

Vill du veta mer om våra gruppresor med svensk reseledare?

Har du frågor om våra resor med svensk reseledare? Eller är du osäker på vilket resmål och program som passar bäst med dina resdrömmar? Hos Winberg Travel sitter våra duktiga reserådgivare redo att hjälpa dig. Kontakta oss på 040-645 04 90 eller boka ett förutsättningslöst möte med en av våra duktiga reserådgivare. Du kan också se när vi håller nästa gratis föredrag eller webinarie, där du kan höra mer om utvalda resmål och upplevelser.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: