Nedan kan du se några spännande resor till Malaysia och Borneo som våra reseexperter från Winberg Travel har satt ihop. På så sätt kan du enkelt få en överblick över vad du kan uppleva under en bestämd tidsperiod.

Reseförslagen är till för att inspirera. Därför kan du välja att antingen köpa ett reseförslag exakt som det ser ut eller använda dem som en utgångspunkt för din egen resa i Malaysia och Borneo.

Visa 15 upplevelser

Familjesemester i exotiska Malaysia

Familjesemester i exotiska Malaysia

En perfekt sommarresa för den nyfikna familjen. Kombinera exoritka höjdpunkter som Kuala Lumpur pulserande stadsliv, Taman Negaras djupa regnskog, Cameron Highlands svala grönska och Perhentianöarnas fridfulla paradis.
Läs mer
17 dagar
MARS - OKTOBER
från 28 950:-
från 27 450:-
Familjevänliga Malaysia och Koh Lipe

Familjevänliga Malaysia och Koh Lipe

Kombinera en skräddarsydd rundresa i Malaysia med ljuvliga Koh Lipe - en av Thailands vackraste öar.
Läs mer
20 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 36 950:-
från 35 950:-
Vandringsäventyr på Borneo

Vandringsäventyr på Borneo

Ett äventyr fyllt av upplevelser och vandring. Du bestiger Mount Kinabalu, det högsta berget i Sydostasien innan du ger dig på en utmanande vandring i Banjaran Crocker Nationalpark. Farmstay och sedan avslutning vid havet.
Läs mer
19 dagar
MARS - OKTOBER
från 28 950:-
Road trip i Malaysia

Road trip - sommarresa Malaysia

Det passar utmärkt att själv hålla i ratten på semestern i Malaysia då vägarna är bra, vägskyltarna står på engelska och människorna är vänliga och tillmötesgående. Resan är kryddad med en underbar snorkling på sagolika Perhentianöarna.
Läs mer
16 dagar
MARS - OKTOBER
från 21 950:-
Djungel och dykning Malaysia

Djungelupplevelser och dyksemester i världsklass

Storstadsfeeling i Kuala Lumpur, djungelvandringar och flodsafari på och möjlighet till förstklassig dykning och snorkling på Gaya Island.
Läs mer
15 dagar
MARS - OKTOBER
från 34 450:-
Paradisöar och vandring i Endau Rompin

Paradisöar och vandring i Endau Rompin

Cykla på Malackas historiska gator och övernatta i tält - vandra i helt orörd natur i nationalparken Endau Rompi. Njut av de tropiska öarna Pulau Besaro och Pulau Tioman och avsluta resan i den kontrastrika staden Singapore.
Läs mer
18 dagar
MAJ - SEPTEMBER
från 23 950:-
Cykel på Borneo och pardisöar Malaysia

Cykeltur på Borneo och paradissemester på Tioman

Om du älskar att röra på dig och uppleva främmande kulturer har vi satt ihop en resa som passar dig. Du cyklar ett par dagar på Sarawak på Borneo och kopplar sedan av på paradisön Tioman där du också kan dyka och snorkla.
Läs mer
15 dagar
MARS - OKTOBER
från 24 950:-
Malaysia på egen hand

Res på egen hand i Malaysia & Borneo

Malaysia sträcker sig överbåde fastland och öar och lockar med massor av olika upplevelser och vackra landskap. Här finns allt från djupa regnskogar, tropiska stränder och rikt djurliv till pulserande stadsliv i Kuala Lumpur.
Läs mer
Upp till 12 månader
MARS - OKTOBER
från 9 450:-

Sumatra, Singapore & Perhentian

Denna äventyrsresa tar dig på trekking med övernattning i Sumatras djungel, bland vilda orangutanger i Indonesien, på storstadssemester i Singapore och avslutas med avkoppling på paradisön Perhentian i Malaysia. Detta reseförslag är perfekt för både backpackers och familjer.
Läs mer
16 dagar
MAJ - OKTOBER
från 28 450:-
Backpacking på Borneo

Backpacking på Borneo

Ett reseförslag för dig som har en begränsad budget men ändå vill uppleva Borneos höjdpunkter, så som orangutanger, djungelvandring genom grönskande regnskog, samt solsemester på en tropisk ö.
Läs mer
15 dagar
MARS - OKTOBER
från 22 950:-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

En billig biljett jorden runt

Thailand, Laos, Vietnam, Kambodja, Malaysia, Singapore, Indonesien, Australien, Hawaii och USA. Upplev kontrasterna i Sydostasien, dyk bland färgrika fiskar på Stora barriärrevet, surfa "som ett proffs" på Hawaii och uppleva den ultimata friheten på en roadtrip i USA.
Läs mer
3-12 månader
från 21 150:-
Tag på jordomrejse med Jysk Rejsebureau

Backpackeräventyr i Asien

Maldiverna, Sri Lanka, Singapore, Malaysia, Thailand, Myanmar och Dubai. Detta är alla backpackers drömrutt där du upplever allt från paradisöar till vilda djur och det gästvänliga naturfolket. Surfa, vandra och snorkla är en av många aktiviteter som väntar på detta äventyr i Asien.
Läs mer
3-6 månader
från 19 950:-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Australien Down Under

Maldiverna, Sri Lanka, Singapore, Malaysia, Australien och Thailand. Detta reseförslag bjuder på allt från främmande kulturer, äventyr, storstäder, stora naturupplevelser och möjlighet att tjäna pengar längs vägen.
Läs mer
2-12 månader
från 23 950:-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

På äventyr i Himalaya, Ganges och Sydostasien

Nepal, Indien, Thailand, Laos, Vietnam, Kambodja, Myanmar, Malaysia, Singapore, Indonesien. Packa din ryggsäck och ge dig ut på en bildningsresa i Asien: vandra i Himalaya, besök buddhistiska tempel, dyk bland färgrika fiskar och känn storstädernas puls.
Läs mer
3-6 månader
från 15 450:-
Tag med Jysk Rejsebureau på jordomrejse

Backpacking med barn

Nya Zeeland, Australien, Singapore, Malaysia och Vietnam. Åk med familjen runt i vackra nya Zeeland, upptäck de vilda djuren i Australien, njut av livet tillsammans på en av Malaysias tropiska öar och avsluta äventyret i fantastiska Vietnam.
Läs mer
2-6 månader
från 26 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: