Sök
Sök
Backpacking

Backpackingresor

Nyfikenhet är den bästa reskamrat du kan önska dig – och den trivs särskilt bra i en ryggsäck som bara innehåller det nödvändigaste – och där det finns utrymme för många nya upplevelser.

Detta är för många det ultimata sättet att resa. Oavsett ålder, vi är många som gillar att snöra på vandringskängorna och packa ryggsäcken. Har du väl en gång rest på detta autentiska sätt – utan någon extrautrustning, luftkonditionering och onödiga kostnader – så blir du beroende. Detta är den reseform som ger mest för pengarna och som både låter dig lära känna landet på riktigt och tar dig långt bort från asfalterade vägar.

Som backpacker tycker du kanske att arrangerade turer inte känns rätt och kanske vill du hellre känna dig för när du anländer till landet. Men det finns också ett antal fördelar med att boka några av upplevelserna, som du inte vill missa, hemifrån: Det finns plats på drömresan, det uppstår inga extrakostnader när du är på väg, och du är säker på att få se vad du vill. Dessutom kan du inte uppleva dessa resor på egen hand. Till exempel vandring på Inkaleden i Peru, walking safari i Kenya eller djungeltur med skogsvaktarna i Khao Yais svårframkomliga regnskog.

Backpackerturer är längre eller kortare turer som kan kombineras för att exakt passa din resa. Eftersom boende och transport oftast görs på lokalt sätt, tar dig backpackerturerna bakom landets fasader. Detta är intensiva resor med stora upplevelser för små grupper.
Välj land
10 av 33 resultat Visa alla
Utvalda Backpackingresor
Visa alla
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: