Sök
Sök
Motorcykel Vietnam

Vietnamäventyr på motorcykel

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 6 340:-

Reslängd: Fem dagar

Med vind i håret kan du på den här resan uppleva Vietnam ett lite annorlunda sätt från baksätet på en motorcykel (Nha Trang till Ho Chi Minh-staden)

På den här resan som tar dig från Hoi An till Ho Chi Minh-staden får du möjlighet att åka runt på baksätet av en motorcykel och upptäcka platser som få andra turister får möjlighet att utforska. Du kan med andra ord se Vietnam från en lite annorlunda synvinkel. Motorcykelturen med Easy Rider börjar i Nha Trang och för dig vidare till både den vackra staden Da Lat och den spännande nationalparken Cat Tien innan resan avslutas i Ho Chi Minh-staden.

Väder

Du kan resa när som helst på året. Men var beredd på att vädret skiljer sig mycket mellan de olika regionerna. I söder sträcker sig regnperioden från maj till november. Resten av året är en torrperiod med något högre temperaturer och högre luftfuktighet. I Ho Chi Minh-staden ligger temperaturen på omkring 30 grader året runt. I norr är vintern relativt kall från december till mars (ned till 15 grader i Hanoi). Under sommaren från maj till oktober är temperaturer över 30 grader och kraftiga men korta skyfall inte ovanliga.

Detaljerad resplan

Dag 1: Hoi An – Da Nang – Nha Trang

På morgonen hämtas du vid hotellet och körs till flygplatsen i Da Nang. Därifrån går ditt flyg till Nha Trang. Vid ankomsten hämtas och körs du till ditt hotell som ligger i centrala Nha Trang.

Dag 2: Nha Trang

Den här dagen har du hela dagen på dig att utforska Nha Trang på egen hand. Staden har 350 000 invånare, ligger precis vid havet och har en välkänd och fantastisk badstrand. Det här har gjort att Nha Trang blivit en av Vietnams populäraste turistmål. Det är ett bra ställe för solning och för att koppla av och fylla på med ny energi.

Dag 3: Nha Trang – Sjön Ho Lak i Dak Lak (motorcykel)

Två fartfyllda dagar väntar. På baksidan av en motorcykel åker du med "Easy Rider" runt på landet till platser dit vanliga turister sällan sätter sina fötter. Du får möjlighet att se Vietnam från en ny och annorlunda synvinkel och även lära dig mer om detta magiska och spännande lands kultur och historia. Den här dagen går turen till sjön Ho Lak som ligger i ett unikt vackert område i Vietnams högland.

Dag 4: Ho Lak-sjön – Da Lat (motorcykel)

Den här dagen fortsätter turen till Da Lat som ligger i hjärtat av Vietnams centrala högland. Det här området är känt för sitt vackra bergslandskap och myriad av sjöar, vattenfall och lummiga skogar. Ett stort antal etniska minoriteter lever här och därför är det ett bra tillfälle att få en liten inblick i deras vardagsliv. De flesta resenärer kommer hit för att vandra i de omgivande bergen eller för att ta en åktur med Easy Rider.

Dag 5: Med buss till Ho Chi Minh-staden

Den här dagen åker du lokalbuss till Ho Chi Minh-staden där turen avslutas.


Övernattningar:
Två nätter på standardhotell.
Två nätter på budgethotell.

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 6 340:-


I priset ingår

  • Två nätter på standardhotell.
  • Två nätter på budgethotell.
  • Transporter, utflykter och måltider enligt program
  • Engelsktalande guide

I priset ingår inte

  • Flyg
  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: