5 dagar
Exkl. flyg
Nya priser på väg
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
På den här resan som tar dig från Hoi An till Ho Chi Minh-staden får du möjlighet att åka runt på baksätet av en motorcykel och upptäcka platser som få andra turister får möjlighet att utforska. Du kan med andra ord se Vietnam från en lite annorlunda synvinkel. Motorcykelturen med Easy Rider börjar i Nha Trang och för dig vidare till både den vackra staden Da Lat och den spännande nationalparken Cat Tien innan resan avslutas i Ho Chi Minh-staden.

Bästa reseperiod

Du kan resa när som helst på året. Men var beredd på att vädret skiljer sig mycket mellan de olika regionerna. I söder sträcker sig regnperioden från maj till november. Resten av året är en torrperiod med något högre temperaturer och högre luftfuktighet. I Ho Chi Minh-staden ligger temperaturen på omkring 30 grader året runt. I norr är vintern relativt kall från december till mars (ned till 15 grader i Hanoi). Under sommaren från maj till oktober är temperaturer över 30 grader och kraftiga men korta skyfall inte ovanliga.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Hoi An – Da Nang – Nha Trang
På morgonen hämtas du vid hotellet och körs till flygplatsen i Da Nang. Därifrån går ditt flyg till Nha Trang. Vid ankomsten hämtas och körs du till ditt hotell som ligger i centrala Nha Trang.
Dag 2: Nha Trang
Den här dagen har du hela dagen på dig att utforska Nha Trang på egen hand. Staden har 350 000 invånare, ligger precis vid havet och har en välkänd och fantastisk badstrand. Det här har gjort att Nha Trang blivit en av Vietnams populäraste turistmål. Det är ett bra ställe för solning och för att koppla av och fylla på med ny energi.
Dag 3: Nha Trang – Sjön Ho Lak i Dak Lak (motorcykel)
Två fartfyllda dagar väntar. På baksidan av en motorcykel åker du med "Easy Rider" runt på landet till platser dit vanliga turister sällan sätter sina fötter. Du får möjlighet att se Vietnam från en ny och annorlunda synvinkel och även lära dig mer om detta magiska och spännande lands kultur och historia. Den här dagen går turen till sjön Ho Lak som ligger i ett unikt vackert område i Vietnams högland.
Dag 4: Ho Lak-sjön – Da Lat (motorcykel)
Den här dagen fortsätter turen till Da Lat som ligger i hjärtat av Vietnams centrala högland. Det här området är känt för sitt vackra bergslandskap och myriad av sjöar, vattenfall och lummiga skogar. Ett stort antal etniska minoriteter lever här och därför är det ett bra tillfälle att få en liten inblick i deras vardagsliv. De flesta resenärer kommer hit för att vandra i de omgivande bergen eller för att ta en åktur med Easy Rider.
Dag 5: Med buss till Ho Chi Minh-staden
Den här dagen åker du lokalbuss till Ho Chi Minh-staden där turen avslutas.

Övernattningar

Två nätter på standardhotell.
Två nätter på budgethotell.

Kommentarer

Notera att det här är en tillvalsutflykt för våra resor i Vietnam. Utflykten kan endast köpas ifall du också bokar din flygresa genom oss på Winberg Travel.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Avresedatum

Den här aktiviteten startar varje dag.

året om

Packlista

 • Kläder för väder
 • Badkläder & handduk
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Bekväma skor / stövlar
 • Vattenflaska

I priset ingår

 • Två nätter på standardhotell.
 • Två nätter på budgethotell.
 • Transporter, utflykter och måltider enligt program
 • Engelsktalande guide

I priset ingår inte

 • Flyg
 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF