Nedan kan du se några spännande resor till Australien som våra reseexperter från Winberg Travel har satt ihop. På så sätt kan du enkelt få en överblick över vad du kan uppleva under en bestämd tidsperiod.

Reseförslagen är till för att inspirera. Därför kan du välja att antingen köpa ett reseförslag exakt som det ser ut eller använda dem som en utgångspunkt för din egen resa i Australien.

Visa 23 upplevelser

Med tåg genom Australien

Med tåg genom Australien

Att resa med tåg är ett helt speciellt sätt att uppleva ett land på. Du slipper sitta bakom ratten och kan istället luta dig bakåt och njuta av att se det oändliga landskapet passera förbi. På denna resa gör du inte mindre än två legendariska tågresor; The Indian Pacific som tar dig från Sydney till Adelaide och sedan The Ghan som kör från Adelaide genom Australiens röda hjärta upp till Darwin.
Läs mer
17 dagar
SEPTEMBER - NOVEMBER, MARS - MAJ
från 65 950:-
Det bästa av Australien

Det bästa av Australien

Upplev magiska Sydney, vandra vid Uluru och Kings Canyon, lär dig att leva av naturen som en verklig aborigin och koppla av på en tropisk semesterö vid Stora Barriärrevet.
Läs mer
14 dagar
SEPTEMBER - NOVEMBER, MARS - MAJ
från 36 450:-
Australien lyxcamper

Road trip från Sydney till Cairns i lyxhusbil

Njut av friheten i din egen husbil längs Australiens östkust. Under resan väntar mysiga städer, outback, legendariska stränder, massor av vandringsmöjligheter, världens äldsta regnskog och fantastisk snorkling vid Stora Barriärrevet.
Läs mer
30 dagar
ÅRET OM
från 50 450:-
Den ultimata resan Down Under

Den ultimata resan Down Under

Med en kombination av husbil och hyrbil får du den optimala upplevelsen – magisk natur i söder, vildmarksäventyr i outbacken, världsmetropolen Sydney, australisk gästfrihet och strandhugg i Queensland.
Läs mer
26 dagar
SEPTEMBER - NOVEMBER, MARS-MAJ
från 55 950:-
Jorden runt: USA, Cooköarna, Australien och Bali

Jorden runt: USA, Cooköarna, Australien och Bali

Åk på en jordenruntresa i 32 dagar med allt inkluderat: övernattningar och bilhyra i USA, boende på Cooköarna, boende och turer i Australien samt boende och all transport på Bali. Vi hjälper dig med massor av coola restips och skräddarsyr gärna din resa om du vill ha fler stopp, ändra din rutt, förlänga din vistelse, uppgradera dina övernattningar, med mera.
Läs mer
32 dagar
APRIL - OKTOBER
från 63 950:-

Familjeäventyr i Australien

Åk med familjen på campingsemester längs Australiens östkust. Surfa på Bondi Beach, upptäck Australiens vilda djur och snorkla på världens största korallrev.
Läs mer
21 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 44 950:-
från 19 950:-
Upptäck Australien, Fiji och Singapore

Upptäck Australien, Fiji och Singapore

Road trip från Cairns till Sydney, sol och strand på Fiji och storstad, foodieheaven och äventyr i Singapore. Tre i ett!
Läs mer
27 dagar
APRIL - SEPTEMBER
från 39 450:-

Sydney, Tasmanien & Great Ocean Road

Upptäck det bästa av södra Australien; de fantastiska storstäderna Sydney och Melbourne, vingårdar, känguruer och koalabjörnar, naturupplevelser, vandring, strandsemestrar, berg och landets bästa mat.
Läs mer
24 dagar
SEPTEMBER - MAJ
från 45 950:-

Familjeresa till Australien och Thailand

Njut av friheten i egen husbil längs Australiens sydkust. Ett rikt djurliv, fantastisk natur och charmiga städer väntar er. Avsluta med en avkopplande semester på någon av Thailands vita, vackra stränder.
Läs mer
30 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 45 450:-
från 24 950:-
Road trip med vännerna – Australiens östkust

Road trip med vännerna – Australiens östkust

Ta en roadtrip i Australien med bästa vännerna. Coola städer, en öde outback och fantastiska stränder väntar dig här. Bilen och det medföljande tältet ger er frihet att uppleva Australien i er egen takt – och till ett riktigt bra pris.
Läs mer
30 dagar
ÅRET OM
från 24 450:-

Ultimat road trip - Australien & Nya Zeeland

Kombinera det bästa av Australien & Nya Zeeland med fokus ligger på frihet och natur. En ultimat road trip där du hinner se Australiens östkust och både Nord & Sydön på Nya Zeeland.
Läs mer
43 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 44 450:-
Sommar i norra Australien

Sommar i norra Australien

Upptäck norra Australien och förundras över hur mycket området har att erbjuda. Vandra i Kakadu nationalpark, utforska Arnhem Land med aboriginer, upplev den fantastiska naturen i 4WD på Sunshine Coast, njut av de vackra stränderna och världens äldsta regnskog vid Cape Tribulation och snorkla på Great Barrier Reef.
Läs mer
16 dagar
MAJ - OKTOBER
från 45 450:-

Backpacking längs Australiens östkust

Australiens östkust är lika med sol, vatten, värme och god stämning. Med ett busskort har du frihet att utforska och uppleva Australien helt i ditt eget tempo.
Läs mer
Upp till 90 dagar
ÅRET OM
från 22 950:-
Sydney, surf och sand

Sydney, surf and reef

Australiens vackra östkust står högt på önskelistan hos många backpackers. Här väntar sol och värme, samt massor av möjligheter för äventyr, surfing, dykning och andra backpackerupplevelser.
Läs mer
30 dagar
ÅRET OM
från 29 950:-

Outback & östkusten

Den ultimata Australienresan för backpackers. Först en 17-dagars resa från Darwin ned genom Australien till Melbourne. Sedan ett busspass hela vägen till Cairns, så att du kan uppleva den australiska östkusten i din egen takt.
Läs mer
Upp till 90 dagar
ÅRET OM
Priser på väg
Husbilsäventyr i västra Australien

Husbilsäventyr i västra Australien

Västra Australien är för den äventyrlige. Här finns få turister, massor med äventyr, ett varierat djurliv, bra dykning och snorkling, fantastiskt vin, surfing och skön atmosfär.
Läs mer
23 dagar
ÅRET OM
från 25 450:-

Res på egen hand i Australien

Res runt på Australien i din egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg, hämtning på flygplatsen och två nätters boende förbokat och klart.
Läs mer
Upp till 90 dagar
ÅRET OM
från 15 950:-
Working Holiday i Australien

Working Holiday i Australien

Kombinera din semester i Australien med att arbeta och upplev den australiensiska kulturen och vardagen på nära håll. Detta reseförslag ger dig en flygbiljett med 12 månaders varaktighet, visum för en “working holiday” och 2 nätter på ett hostel.
Läs mer
Upp till 12 månader
SEPTEMBER - APRIL
från 22 950:-
Tuktuk, Guatemala

Stora äventyrsresan jorden runt

Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Kambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, Nya Zeeland, Franska Polynesien, USA, Mexiko, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina och Brasilien. Om du vill se, känna och smaka på hela världen, låt dig då inspireras av denna jorden runt-resa som tar dig till 5 olika kontinenter.
Läs mer
6-12 månader
från 37 450:-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

En billig biljett jorden runt

Thailand, Laos, Vietnam, Kambodja, Malaysia, Singapore, Indonesien, Australien, Hawaii och USA. Upplev kontrasterna i Sydostasien, dyk bland färgrika fiskar på Stora barriärrevet, surfa "som ett proffs" på Hawaii och uppleva den ultimata friheten på en roadtrip i USA.
Läs mer
3-12 månader
från 21 150:-
Surfing, Australien

Klassiska backpackerresan

Australien, Nya Zeeland, Thailand och Dubai. Denna backpackerresa bjuder på fantastiska storstäder, främmande kulturer, massor av äventyr, stora naturupplevelser och möjlighet att tjäna pengar längs vägen.
Läs mer
2-12 månader
från 21 950:-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Australien Down Under

Maldiverna, Sri Lanka, Singapore, Malaysia, Australien och Thailand. Detta reseförslag bjuder på allt från främmande kulturer, äventyr, storstäder, stora naturupplevelser och möjlighet att tjäna pengar längs vägen.
Läs mer
2-12 månader
från 23 950:-
Tag med Jysk Rejsebureau på jordomrejse

Backpacking med barn

Nya Zeeland, Australien, Singapore, Malaysia och Vietnam. Åk med familjen runt i vackra nya Zeeland, upptäck de vilda djuren i Australien, njut av livet tillsammans på en av Malaysias tropiska öar och avsluta äventyret i fantastiska Vietnam.
Läs mer
2-6 månader
från 26 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF