Sök
Sök
Kænguru, Backpacker, Australien
Sydney, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Fraser Island, Australien
Udsigten fra Indian Head på Fraser Island, Australien
Lake McKenzie på Fraser Island, Australien
Lake Wabby, Fraser Island, Australien
Fraser Island, Australien
Australien, Fraser Island, Maheno
Australien, Fraser Island
Whitsundays Islands, Australien
Whitehaven Beach, Whitsundays Islands, Australien
Whitehaven Beach, Whitsundays Islands, Australien
Whitehaven Beach, Whitsundays Islands, Australien
Great Barrier Raaf, familie, Australien
Great Barrier Reef, Australien
Aboriginal oplevelse, Queensland, Australien

Backpacking längs Australiens östkust

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 14 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Upp till 90 dagar

Australiens östkust är lika med sol, vatten, värme och god stämning. Med ett busskort har du frihet att utforska och uppleva Australien helt i ditt eget tempo.

Australiens vackra östkust ligger högt på önskelistan hos många. Det är inte utan anledning. Här finns sol, vatten och värme och mängder av möjligheter till lek kombinerat med vacker natur.

Oavsett om du vill dyka vid världens största korallrev, lära dig att surfa, segla runt bland vackra öar, köra fyrhjulsfordon på världens största sandö, bo på en gård i Australiens outback eller bara njuta av vattnet och solen är östkusten rätt val.

Vi har satt ihop en resa som ger ramar till ett fantastiskt backpackeräventyr i Australien. Vad du gör sedan är upp till dig.

De första fyra nätterna bor du på ett centralt beläget hostel i Sydney. Detta kommer att ge dig en mjukstart på din resa runt Australien, och på ett hostel finns det alltid goda möjligheter att träffa andra backpackers, varav många också planerar en resa längs östkusten. Tillbringa dagen med att utforska Sydney, Australiens största stad, och lär dig några australiska fraser samt hur man lever ”the Aussie Way”.

Resten av resan går precis dit du önskar. Du har ett busskort som räcker från Sydney till Cairns och du bestämmer själv tempot. Det är bara att lägga till stopp och använda så mycket tid du vill.

Upptäck Australien!

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Australien här
Läs mer om Australien

Väder

Årstiderna i Australien är omvända jämfört med de svenska. När det är vinter i Sverige, är det sommar i Australien. Australien sprider sig dock över så många klimatzoner att det kan finnas både snö och värmebölja på samma gång i olika delar av landet. Det innebär också att man kan besöka Australien året runt, beroende på vart man ska resa. Prata med din resesäljare och få tips om när det passar bäst för dig att resa.

Surfing, Australien

Detaljerad resplan

Dag 1: Sverige–Sydney
Avresa från Sverige till Sydney.

Dag 2: Sydney
Efter ankomsten till Sydney tar du dig till ditt hostel i centrum.

Dag 3–5: Sydney
Du har de närmaste dagarna till att utforska den fantastiska staden Sydney. Du kan hyra en cykel, gå eller ta lokalbuss till Sydneys många attraktioner och mysiga förorter.

Dag 6–?: Sydney–Cairns
Idag kan du starta ditt äventyr längs östkusten eller förlänga din vistelse i Sydney. Det bestämmer du själv.

Dag ?: Avresa från Cairns
Ditt busskort och australiska visum gäller i upp till 90 dagar. Du kan välja att flyga direkt till Sverige eller göra stopp i Asien. Din biljett är giltig upp till tolv månader, så det finns gott om tid att utforska Asien.

Dag ?: Ankomst till Sverige
Du återvänder till Sverige med ryggsäcken fylld med fantastiska upplevelser och en önskan att åka tillbaka till Australien så snart som möjligt.

Övernattningar:
Övernattningarna i detta reseförslag sker på hostel. Kontakta oss om du har särskilda önskemål om var och hur du vill bo.

-

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Möjlighet till fler stop
Det är möjligt att göra stopp i Asien på dit- och hemresan.

Förläng med dykning på Stora barriärrevet
Att bo ombord är det bästa sättet att uppleva världens största korallrev. På så sätt får du mesta möjliga tid att dyka och kommer ut till de bästa dykställena. Det råder ingen tvekan om att du kommer att få mest ut av dykningen och världens största korallrev om du håller dig ute till sjöss i ett par dagar. På så sätt får du tid att slappna av och verkligen njuta av omgivningarna – och naturligtvis mer tid för dykning och snorkling. Läs mer om möjligheten att dyka vid Stora barriärrevet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 14 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg Sverige–Sydney // Cairns–Sverige
  • 4 nätter på ett hostel i Sydney
  • Busskort Sydney–Cairns.
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

Tillvalsprodukter

Whitehaven Beach, Whitsundays Islands, Australien

Fraser och Whitsundays

Helt fantastiska naturupplevelser väntar på denna tur, som kombinerar kör-själv på sandön Fraser Island och en segeltur vid Whitsundays på Australiens östkust.

Reslängd: 10 dagar
Mojo Surf, Australien

Great Aussie Surfing

Härliga dagar med sol och surfing, som glider över i mys och fest runt lägerelden. Lär dig surfa längs Australiens östkust och få en smak för surfarnas coola livsstil.

Reslängd: 5 dagar
Dykkerkursus på Great Barrier Reef i Australien

PADI dykarkurs på Great Barrier Reef

Denna femdagars PADI dykarkurs på Great Barrier Reef är en upplevelse av särklass. Möt den förtrollande världen under ytan, på världens största korallrev

Reslängd: 5 dagar
FRÅN: 3 545:-
Awesome Whitsundays

Sov under stjärnorna på Great Barrier Reef

Sov under stjärnorna på denna tvådagarstur till Great Barrier Reef. Dagen tillbringas med att snorkla på revet. När båten återvänder till fastlandet stannar du på den stora flytande pontonen, där du snorklar vidare och övernattar i en swag. Nästa morgon har du revet helt för dig själv!

Reslängd: 2 dagar
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: