Upp till 90 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 26 450:-
Australiens vackra östkust ligger högt på önskelistan hos många och inte utan anledning. Här finns sol, vatten och värme och mängder av möjligheter till äventyr och upplevelser kombinerat med vacker natur.

Oavsett om du vill dyka vid världens största korallrev, lära dig att surfa, segla runt bland vackra öar, köra fyrhjulsfordon på världens största sandö, bo på en gård i Australiens outback eller bara njuta av vattnet och solen är östkusten rätt val.

De första fyra nätterna bor du på ett centralt beläget hostel i Sydney. Resten av resan går precis dit du önskar. Du har ett busskort som räcker från Sydney till Cairns och du bestämmer själv tempot. Det är bara att lägga till stopp och använda så mycket tid du vill.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Australien här
Läs mer om Australien

Bästa reseperiod

Årstiderna i Australien är omvända jämfört med de svenska. När det är vinter i Sverige, är det sommar i Australien. Australien sprider sig dock över så många klimatzoner att det kan finnas både snö och värmebölja på samma gång i olika delar av landet. Det innebär också att man kan besöka Australien året runt, beroende på vart man ska resa.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Skandinavien–Sydney
Avresa från Skandinavien till Sydney.
Dag 2: Sydney
Efter ankomsten till Sydney tar du dig till ditt hostel i centrum.
Dag 3–5: Sydney
Du har de närmaste dagarna till att utforska den fantastiska staden Sydney. Du kan hyra en cykel, gå eller ta lokalbuss till Sydneys många attraktioner och mysiga förorter.
Dag 6–?: Sydney–Cairns
Idag kan du starta ditt äventyr längs östkusten eller förlänga din vistelse i Sydney. Det bestämmer du själv.
Dag ?: Avresa från Cairns
Ditt busskort och visum gäller i upp till 90 dagar. Du kan välja att flyga direkt till Sverige eller göra stopp i Asien. Din biljett är giltig upp till tolv månader, så det finns gott om tid att utforska Asien.

Övernattningar

Fyra nätter på hostel i Sydney

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

Året om

Packlista

  • Kläder för väder
  • Regnkappa eller poncho
  • Badkläder & handduk
  • Minst ett par stadiga skor
  • Hatt, solkräm & myggspray

I priset ingår

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Dricks
  • Visum

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: