Sök
Sök
Backpack Australiens östkust
Sydney, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Mojo Surf, Australien
Fraser Island, Australien
Udsigten fra Indian Head på Fraser Island, Australien
Lake McKenzie på Fraser Island, Australien
Lake Wabby, Fraser Island, Australien
Fraser Island, Australien
Australien, Fraser Island, Maheno
Australien, Fraser Island
Whitsundays Islands, Australien
Whitehaven Beach, Whitsundays Islands, Australien
Whitehaven Beach, Whitsundays Islands, Australien
Whitehaven Beach, Whitsundays Islands, Australien
Great Barrier Raaf, familie, Australien
Great Barrier Reef, Australien
Aboriginal oplevelse, Queensland, Australien

Backpacking längs Australiens östkust

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 15 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Upp till 90 dagar

Australiens östkust är lika med sol, vatten, värme och god stämning. Med ett busskort har du frihet att utforska och uppleva Australien helt i ditt eget tempo.

Australiens vackra östkust ligger högt på önskelistan hos många och inte utan anledning. Här finns sol, vatten och värme och mängder av möjligheter till äventyr och upplevelser kombinerat med vacker natur.

Oavsett om du vill dyka vid världens största korallrev, lära dig att surfa, segla runt bland vackra öar, köra fyrhjulsfordon på världens största sandö, bo på en gård i Australiens outback eller bara njuta av vattnet och solen är östkusten rätt val.

De första fyra nätterna bor du på ett centralt beläget hostel i Sydney. Resten av resan går precis dit du önskar. Du har ett busskort som räcker från Sydney till Cairns och du bestämmer själv tempot. Det är bara att lägga till stopp och använda så mycket tid du vill.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Australien här
Läs mer om Australien

Väder

Årstiderna i Australien är omvända jämfört med de svenska. När det är vinter i Sverige, är det sommar i Australien. Australien sprider sig dock över så många klimatzoner att det kan finnas både snö och värmebölja på samma gång i olika delar av landet. Det innebär också att man kan besöka Australien året runt, beroende på vart man ska resa.

Detaljerad resplan

Dag 1: Skandinavien–Sydney

Avresa från Skandinavien till Sydney.

Dag 2: Sydney

Efter ankomsten till Sydney tar du dig till ditt hostel i centrum.

Dag 3–5: Sydney

Du har de närmaste dagarna till att utforska den fantastiska staden Sydney. Du kan hyra en cykel, gå eller ta lokalbuss till Sydneys många attraktioner och mysiga förorter.

Dag 6–?: Sydney–Cairns

Idag kan du starta ditt äventyr längs östkusten eller förlänga din vistelse i Sydney. Det bestämmer du själv.

Dag ?: Avresa från Cairns

Ditt busskort och visum gäller i upp till 90 dagar. Du kan välja att flyga direkt till Sverige eller göra stopp i Asien. Din biljett är giltig upp till tolv månader, så det finns gott om tid att utforska Asien.


Övernattningar:
Fyra nätter på hostel i Sydney

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 15 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg Skandinavien–Sydney // Cairns–Skandinavien
  • 4 nätter på ett hostel i Sydney
  • Busskort Sydney–Cairns.
  • Turistvisum till Australein

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

Tillvalsprodukter

Fraser Island

Fraser och Whitsundays

Helt fantastiska naturupplevelser väntar på denna tur, som kombinerar kör-själv på sandön Fraser Island och en segeltur vid Whitsundays på Australiens östkust.

Reslängd: 10 dagar
Aussie surf

Great Aussie Surfing

Härliga dagar med sol och surfing, som glider över i mys och fest runt lägerelden. Lär dig surfa längs Australiens östkust och få en smak för surfarnas coola livsstil.

Reslängd: 5 dagar
FRÅN: 6 565:-
PADI Stora Barriärrevet

PADI dykarkurs på Stora Barriärrevet

Denna femdagars PADI dykarkurs på Stora Barriärrevet är en upplevelse av särklass. Möt den förtrollande världen under ytan, på världens största korallrev

Reslängd: 5 dagar
FRÅN: 3 520:-
Under stjärnorna Australien

Sov under stjärnorna på Great Barrier Reef

Sov under stjärnorna på denna tvådagarstur till Great Barrier Reef. Dagen tillbringas med att snorkla på revet. När båten återvänder till fastlandet stannar du på den stora flytande pontonen, där du snorklar vidare och övernattar i en swag. Nästa morgon har du revet helt för dig själv!

Reslängd: 2 dagar
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: