Nedanför har våra reseexperter på Winbergs satt samman några spännande resor till Island. Det ger dig en snabb överblick vad du kan se och uppleva i denna spännande och intressanta del av världen.

Reseförslagen är tänkt som inspiration och du kan sedan välja förslagen som de är eller låta oss skräddarsy det som passar dig bäst!

Visa 4 upplevelser

Isländska höglandet

Isländska höglandet i 4WD

Åk ut på ett 4wd-äventyr genom det isländska höglandet där vacker och vild natur väntar dig! Här finns massor av vandringsmöjligheter och endast ett några fåtal besökare. Kör längs med grusvägar, över floder och bergspass och genom karga ökenlandskap för att upptäcka Islands varierande landskap!
Läs mer
8 dagar
APRIL - OKTOBER
från 19 950:-
Äventyr på Island

Äventyr på Island

Utmana dig själv med en 4WD och vulkantrekking på Thorsmork Valley, snorkla mellan två kontinenter i Thingvellir, kom nära knölvalar, upplev det imponerande vattenfallet Gulfoss, njut av atmosfären i Reykjavik och se världens äldsta gejser i Haukadalur.
Läs mer
5 dagar
APRIL - OKTOBER
från 18 450:-
Island - road trip

Islands höjdpunkter

Upplev fantastiska Island på denna 8-dagars road trip som tar dig runt hela Island. Valsafari, bilhyra, flyg och övernattningar ingår!
Läs mer
8 dagar
APRIL - OKTOBER
från 18 950:-
Backpacking Island

Backpacking på Island

Gör en road-trip på fantastiska Island i en egen hyrbil. Vi hjälper dig med att boka flyg, övernattningar i Reykjavik och biluthyrning, samt ger råd om resvägar för ditt isländska äventyr!
Läs mer
14 dagar
APRIL - OKTOBER
från 10 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Anna Šimic

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: