Nedan kan du se några spännande resor till Mexiko som våra reseexperter från Winberg Travel har satt ihop. På så sätt kan du enkelt få en överblick över vad du kan uppleva under en bestämd tidsperiod.

Reseförslagen är till för att inspirera. Därför kan du välja att antingen köpa ett reseförslag exakt som det ser ut eller använda dem som en utgångspunkt för din egen resa i Mexiko.

Visa 8 upplevelser

Det bästa av Mexiko

Det bästa av Mexiko

På denna resa genom Mexiko får du uppleva några av landets höjdpunkter. Från den spännande och gigantiska huvudstaden Mexico City till imponerande natur och djurliv i Sumidero Nationalpark. Du ser vackra kolonialstäder, indianbyar och besöker mayaruiner som Palenque, Uxmal och Chichén Itza. Du avslutar resan vid den vackra karibiska kusten Riviera Maya.
Läs mer
17 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 33 450:-
Familjeresa Mexiko

Familjesemester i Mexiko

Åk på en härlig semester till Mexiko och njut av de fantastiska stränderna, den goda maten och de spännande utflykterna – här finns något för hela familjen. Står det familjesemester i reseförslaget? Då kan ni lugnt sätta kurs mot Mexiko i allmänhet och Yucatanhalvön i synnerhet. Här väntar stora upplevelser för alla åldrar utan att man behöver sitta i bussar och bilar flera timmar varje dag för att komma fram.
Läs mer
15 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 26 450:-
från 24 950:-
Tre-generationersresa Mexiko

Tre-generationersresa till Mexiko

Är det någon som fyller jämt och skall fira med en resa tillsammans med familjen? Eller bara vill tillbringa lite mer kvalitetstid tillsammans på tvärs mellan generationerna? Titta på vårt reseförslag nedan till sköna Mexiko med upplevelser, avkoppling och mysiga hotell i en härlig blandning.
Läs mer
14 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 23 950:-
från 21 950:-
Road trip Mexiko

Road trip i Mexiko

Åk på äventyr i egen bil i Mexiko. Här väntar färggranna kolonialstäder, vacker natur, imponerande mayaruiner och vidunderliga kritvita stränder som Tulum och Akumal.
Läs mer
16 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 27 450:-

Res på egen hand i Mexiko

Res som backpacker i Mexiko i ditt eget tempo. Här kan du uppleva en av världens största städer; Mexico City, se imponerande Mayaruiner, pröva kraft och mod på Puerto Escondidios fantastiska surfvågor, chilla i de mysiga kolonialstäderna Oaxaca och San Cristóbal och uppleva dykning i världsklass vid Mexikos vackra karibiska kust.
Läs mer
Upp till 90 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 12 950:-
Backpacking Mexiko

Backpacking i Mexiko

Mexiko är fantastiskt! Upplev det färgstarka landet och den välkomnande befolkningen i din egen takt. Resrutten är förbokad och du får uppleva Mexikos absoluta höjdpunkter. Mexiko har något för alla - resan tar dig till några av Mexikos coolaste platser. Du behöver minst 17 dagar för att hinna men varför stressa, man kan vara ute upp till 90 dagar och landet i precis den i takt som passar dig bäst.
Läs mer
Upp till 90 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 19 450:-

Äventyrliga Costa Rica och Mexiko

Detta reseförslag kombinerar Mexiko och Costa Rica, så att du kan se fram emot äventyr, djurliv, kultur, tempel och vackra paradisstränder. En spännande resa för både backpackers, familjer och par, där du får uppleva det unika djurlivet i Tortuguero, vulkaner och äventyr i Turrialba och La Fortuna, kultur och mayatempel vid Valladolid och avslutar med badsemester på Isla Holbox.
Läs mer
19 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 36 950:-
från 34 450:-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Backpacking i Central- och Nordamerika

USA, Mexiko, Beliza, Guatemala, Honduras, Nicaragua och Costa Rica. Känn storstadspulsen, åk på en roadtrip i USA:s imponerande nationalparker, vandra bland Mayaruiner, fyll magen med läckra tacos, smaka på mexikansk tequila, snorkla med valhajar, njut av reggaemusik och den karibiska atmosfären på Caye Caulker, m.m.
Läs mer
2-5 månader
från 14 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF