2-5 månader
Inklusive flyg och bagage
Från 14 450:-
Ekonomi:
Dagsbudget för backpackers per person för kost, logi och aktiviteter:
  • USA: 600–900 kr
  • Centralamerika: 450–900 kr

Normal dagsbudget per person för kost, logi och aktiviteter:
  • USA: 750–1000 kr
  • Centralamerika: 600–1000 kr

Missa inte: Stämningen på ett sportevent i USA, vandra bland Mayapyramiderna vid fantastiska Tikal, simma med valhajar på den mexikanska kusten och njut av den karibiska atmosfären på Caye Caulker.

Nedan kan du läsa mer om de olika länderna. Om du vill ha mer information, kontakta en resesäljare.

USA
Oavsett om du åker på en storstadssemester med shopping och sevärdheter, eller på roadtrip
genom de vackra nationalparkerna, med uppehåll i legendariska städer – så är ett besök i USA en upplevelse för livet.
Läs mer om USA
Praktisk information om USA

BELIZE
Belize är en etnisk mosaik. Här möter du bland annat människor som seglades hit från Västindien för att arbeta på plantagerna, indiska köpmän som kom till Belize för handeln skull och sedan stannade, söner till engelska adelsmän som fortfarande talar en vacker adlig engelska, kineser som har hittat sin oas i Belize och en utmärkt plats för handel samt mayaindianerna som håller fast vid sin antika kultur och traditioner.
Läs mer om Belize

GUATEMALA
Guatemala är ett färgrikt land med en fascinerande kultur och befolkning. Guatemalanerna har en smittande vänlighet och en unik värme. Över hälften av Guatemalas folk är ättlingar till mayaindianerna. Många människor går fortfarande runt i traditionella dräkter där mönster och färger visar vilken religion de tillhör.
Läs mer om Guatemala

HONDURAS
Togs 1502 i besittning för Spaniens räkning av Christopher Columbus. Han namngav territoriet Honduras (djup) efter de djupa vattnen utanför den karibiska kusten. Honduras är det näst största landet i Centralamerika. Mer än 80 procent av landet är täckt av bördig mark, frodig tropisk vegetation och berg varav flera är högre än 3 000 meter över havet. Våtmarker och regnskogar täcker låglandet på östkusten, känt som La Mosquitia – Myggkusten.
Läs mer om Honduras

NICARAGUA
Nicaragua är ungefär tre gånger så stort som Danmark och har kuster både mot Stilla havet och Karibien. De flesta människorna och de största städerna ligger i västra och centrala delen av landet som kännetecknas av ett landskap fullt av vulkaner, berg (i norr) och de två stora sjöarna, Lago Nicaragua och Lago Managua. Den östra och mycket platta delen av landet är glest befolkad och genomkorsas endast av ett fåtal ganska dåliga vägar. Ofta blir du tvungen att segla på floder (eller flyga) för att ta dig runt i landet.
Läs mer om Nicaragua

COSTA RICA
Costa Rica är för aktiva äventyrare, djurentusiaster, kaffeälskare, naturfantaster och för dem som vill uppleva Centralamerikas nerv. Costa Rica har nämligen gott om aktiviteter som får adrenalinet att pumpa, är berikat med ett fantastiskt djurliv och välkomnar dig med sitt väldoftande kaffe och dessutom bjuder landet på en fantastiskt frodig och färgrik natur som generöst möter resenären
Läs mer om Costa Rica
Praktisk information om Costa Rica

Resväg

Sverige New York Los Angeles Mexico City San Jose Sverige

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: