Sverige samarbetar med utvalda länder som gör det möjligt för svenska medborgare att kombinera resa och arbete i dessa länder. Avtalet kallas för ett Working Holiday-visum. Med ett Working Holiday-visum kan du befinna dig i landet under en längre period, där du får arbeta eller studiera under en del av perioden. Det här är en bra ekonomisk möjlighet om du vill resa runt i världen men kanske inte har sparat ihop tillräckligt mycket pengar innan, eller vill komma nära inpå den lokala kulturen i landet.

Winberg Travel kan hjälpa dig med allt det praktiska i samband med ansökningen, samt ge massor av tips och idéer på vad du kan uppleva i landet, om du dessutom bokar dina flygbiljetter via oss. Ansökningsprocessen är snabb och enkel. När du har betalat ditt visum blir du uppringd av engelsktalande personal som går igenom ansökningsprocessen tillsammans med dig.

Se nedan i vilka länder du kan använda ditt Working Holiday-visum och läs mer om processen och reglerna för de specifika destinationerna.

Visa 3 upplevelser

Travel Consultants

Vi har hittat de resekonsulenter som bäst kan hjälpa dig med ovanstående erfarenheter.

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: