Nedan kan du se några spännande resor till Japan som våra reseexperter från Winberg Travel har satt ihop. På så sätt kan du enkelt få en överblick över vad du kan uppleva under en bestämd tidsperiod.

Reseförslagen är till för att inspirera. Därför kan du välja att antingen köpa ett reseförslag exakt som det ser ut eller använda dem som en utgångspunkt för din egen resa i Japan.

Visa 11 upplevelser

Det bästa av Japan

Det bästa av Japan

Gör den ultimata resan till Japan, där du bland annat bor på ryokan och i tempel. Resan tar dig till de bästa platserna i Japan, både i egen hyrbil och i tåg så att du kan njuta av friheten och resa i din egen takt.
Läs mer
18 dagar
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
från 43 950:-
Äventyr Sydkorea & Japan

På äventyr i Sydkorea & Japan

Denna rundresa kombinerar det bästa av Sydkorea och Japan. Upplev moderna städer, uråldriga traditioner, fantastiska landskap och vackra tempel.
Läs mer
19 dagar
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
från 37 950:-
Familjeresa till Japan

Familjeresa till Japan

Res med hela familjen till Japan och upplev den moderna och färgstarka storstaden Tokyo, cykla runt bland de fantastiska templen i Kyoto, njut av onsen-källorna i Konosaki, bo på ryokan på ön Miyajima, upplev historiska Hiroshima och mycket mera. Japan är ett perfekt land att resa i med barnen.
Läs mer
15 dagar
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
från 37 950:-
från 35 450:-
Hokkaido & Okinawa

Hokkaido och Okinawa

Åk med egen bil på äventyrsrik resa till Hokkaido i norr och de vackra paradisöarna Ishigaki och Iriomote i Okinawa. Övernattningar är på bed and breakfast, roykans, onsen och traditionella värdshus.
Läs mer
16 dagar
APRIL, MAJ, JUNI, SEPTEMBER OG OKTOBER
från 47 950:-
Kontrasternas Japan

Kontrasternas Japan

Upplev det kontrastrika Japan där pulserande och moderna metropoler möter underskön natur, graciösa geishor och historiska tempel. Resan är en gruppresa med människor från hela världen och en engelsktalande guide.
Läs mer
12 dagar
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
från 54 950:-
Roadtrip Japan

Roadtrip Tokyo till Osaka

Kör i egen bil från Tokyo till Osaka. Vi kan hjälpa till med idéer för resplanen. I övrigt är det bara att njuta av friheten.
Läs mer
15 dagar
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
från 17 450:-
Japan med massor av frihet

Fantastiska Japan med tågpass

Med detta 20-dagars reseförslag reser du med ett Japan Rail Pass från Tokyo till Osaka. Du har sex övernattningar inräknade. Kort sagt handlar det om att njuta av friheten och uppleva världen.
Läs mer
21 dagar
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
från 21 950:-
Japan på egen hand

Res i Japan på egen hand

Res runt i Japan i din egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg och två nätter på hotell bokat och klart.
Läs mer
Upp till 90 dage
från 10 950:-
Backpacking Japan

Backpacking i Japan

Upplev det bästa av Japan på backpackerbudget där du bor i vandrarhem och reser med tåg mellan städerna Tokyo, Kyoto, Hiroshima och Osaka.
Läs mer
15 dagar
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
från 27 950:-

Det bästa av Japan och Filippinerna

Upplev Japans rika kultur, historia och storstadsliv, och njut sen av en aktiv badsemester på Filippinernas paradisöar. Den här resan kombinerar två helt fantastiska – och mycket olika – länder.
Läs mer
23 dagar
MARS - MAJ
från 42 950:-

Upplevelseresa till Japans höjdpunkter

Våren är en av de härligaste och vackraste årstiderna för att besöka Japan. På den här upplevelseresan kan du se fram emot en fantastisk höstresa i några av Japans mest intressanta städer – Tokyo, Hiroshima, Osaka och Kyoto. Det finns gott om tid i programmet så att du också har möjlighet att göra avstickare till exempelvis Mount Fuji, Nara, Kobe eller Miyajima Island. Vi har bokat flyg, hotell och sju dagars Japan Rail Pass, vilket gör det lätt för dig att ta dig runt och uppleva Japan.
Läs mer
15 dagar
från 39 950:-
från 38 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Ida Gunnerlind

Ida Gunnerlind

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF