Vår gruppavdelning skräddarsyr företagets eller föreningens resa - vi är kostnadsmedvetna och lyhörda för att säkra att pris, kvalitet och innehåll blir exakt såsom man önskar.

Vi bokar flyg, transfers, hotell, besök vid olika verksamheter, visum, försäkring och måltider. Vi har också ett stort utbud av utflykter, både med eller utan guide. Vi ordnar Broadwaymusikaler, biljetter till sportevenemang, matlagningskurser, äventyr och helt skräddarsydda utflykter.

Visa 21 upplevelser

Travel consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss.

Jeanette Wikström

Jeanette Wikström

Travel Consultant

info|wt.se

ALLT DU BEHÖVER VETA OM FÖRETAGS- OCH FÖRENINGSRESOR

Få information och fakta om våra företags- och föreningsresor här!

Skräddarsydda företagsresor som får er närmare varandra

Ibland behöver man komma bort från de invanda omgivningarna och åka utanför Sveriges gränser för att därmed kunna komma närmre inpå varandra som grupp och individer. En vistelse i utlandet med alla dina kollegor tillsammans kan ha många fördelar. Hos Winberg Travel arrangerar vi innehållsrika affärs- och företagsresor samt studieresor som är speciellt inriktade på mindre och mellanstora verksamheter.

Vill ni kombinera ett kunskapsinriktat program med sightseeing, underhållning eller teambuildande aktiviteter? Kanske vill ni åka till lite annorlunda destinationer som inte ses som de vanligaste resmålen för företagsresor? Vi kan skräddarsy företagsresan precis som ni önskar, eller så kan ni välja en av våra många spännande reseförslag precis som de presenteras. Oavsett vart i världen ni åker kommer de inspirerande omgivningar och stora upplevelser ge er ny energi till den kommande vardagen i företaget.

Vart vill ni åka? Vi arrangerar firmaresor i hela världen

Hos Winberg Travel har ni goda möjligheter för att välja den rätta destinationen som passar både önskemål, behov och budget. Vill ni exempelvis arrangera en firmaresa till Italien eller något annat härligt land i Europa? Eller vill ni ända till andra sidan av jordklotet till länder som Kanada och Brasilien? Ni kanske också vill uppleva österns magi och det spirande affärslivet i länder som Kina, där ni också har möjlighet att besöka börsen i Shanghai? Hos oss kan ni drömma stort och få skräddarsydda resor till en uppsjö av fascinerande resmål runtom i världen.

Utöver möjligheten att uppleva varandra på nya sätt och i andra omgivningar kan ni också uppleva fascinerande kulturer och storslagen natur på nära håll. På Fiji kan ni till exempel uppleva den oändliga skattkistan av vackra fiskar och korallrev som gömmer sig under havsytan. På Kuba kan ni njuta av konst, musik och underhållning i massor eller få en unik inblick i ett annorlunda leverne. Överallt i världen finns det unika sevärdheter och upplevelser som väntar på er.

Rafting i Quebec, Kanada

Receptet för framgångsrika företagsresor

Både resan dit och inkvarteringen är viktiga delar för att ni ska få den bästa starten på er företagsresa och samtidigt säkerställa en lyckad vistelse från start till slut. Vi ordnar transporten hela vägen fram till hotellet och tillbaka igen och hittar det bästa flygbolaget med avgångar efter era behov. Vi väljer också noga ut boenden som lever upp till alla era krav och önskemål. Utöver detta så hjälper vi gärna till med att arrangera olika aktiviteter ner till minsta detalj, oavsett om det är fokus på det verksamhetsmässiga innehållet eller andra upplevelser tillsammans. Det kan till exempel vara:

  • Bokning av möteslokaler
  • Gemensamma middagar
  • Gemensam underhållning
  • Konferenser
  • Teambuilding
  • Företagsbesök

Professionell planering från början till slut

Att åka ut i världen och genomföra ett planerat program för alla medarbetare kräver sin planering. Hos Winberg Travel gör vi det enkelt och överskådligt för dig att arrangera en gruppresa för hela företaget. Det betyder att vi ordnar alla de praktiska detaljerna för att ni ska kunna fokusera på allt annat viktigt – så som gemenskapen på resan. Vi erbjuder dessutom reseförsäkring genom Gouda Reseförsäkring så att ni kan känna er trygga under hela firmaresan.

Vill ni ha rådgivning i samband med arrangerandet av er kommande firmaresa, studieresa eller föreningsresa? Boka ett förutsättningslöst möte hos en av våra reserådgivare på gruppreseavdelningen, med spetskompetens inom gruppresor för företag, och berätta för oss om era önskemål. Vi ser fram emot att höra från er!

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: