Vi skräddarsyr studieresor till mängder av destinationer - både i Europa och hela världen. Vi har färdiga förslag på skolresor till bland annat London, Budapest, Rom, Beijng, New York eller varför inte Delhi. Vi har många fler destinationer - bara klicka och låt er inspireras!

Tillsammans med våra samarbetspartners runt om i hela världen kan vi skräddarsy kompletta program som säkrar att det kunskapsmässiga innehållet är på topp. Vi ordnar besök på företag, skolor, museer och mycket mer - vi ordnar med hela resan inklusive allt.

Vi har bra prisavtal med flygbolag och samarbetspartners på plats som gör att vi kan erbjuda priser och program efter er budget. Vill man ha en privat buss med chaufför eller åka med engelsktalande lokalguide i lokaltafiken - vi bokar exakt det ni vill och behöver!

Vi är flexibla och finns för er före, under och efter resan!

Visa 49 upplevelser

Travel consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss.

Jeanette Wikström

Jeanette Wikström

Travel Consultant

info|wt.se

BRA ATT VETA OM VÅRA SKOL- OCH STUDIERESOR

Få information och fakta om våra skol- och studieresor här nedan!

Åk på en skräddarsydd studieresa till din önskade destination

En studieresa kan ge ovärderliga insikter som varken finns i böcker eller i din närhet. Det är också ett optimalt sätt att lära känna andra länders kulturer och seder. Oavsett destination och program är studieresor ett viktigt sätt att ge nya gemensamma upplevelser och minnen.
Hos Winberg Travel skräddarsyr vi olika studieresor till en mängd spännande länder över hela världen – både i Europa och på avlägsna breddgrader. Här kombineras fackligt innehåll med unika kulturupplevelser och roliga, gemensamma aktiviteter där alla kan delta.

Därför är studieresor med Winberg Travel ett självklart val

  • Vi arrangerar skräddarsydda och flexibla studieresor över hela världen
  • Vi tar hand om allt det praktiska - program, transport, boende etc.
  • Vi ger dig sinnesro före, under och efter resan
  • Gratis prisförslag och möten med en resekonsult
Berlin

En studieresa som matchar ert syfte och era mål

Det varierar ofta från grupp till grupp vilket format som är mest relevant för studieresan och vilket resmål som är självklart. En studieresa kan vara den ultimata kulmen på ett större klassprojekt eller undervisningsämne. Det kan också ha allmän relevans för ämnesområdet. Samtidigt kan resan också öka den sociala sammanhållningen i klassen.
Hos Winberg Travel har du stora möjligheter att förverkliga en studieresa som matchar ert exakta syfte och era resedrömmar: Vill ni utforska en europeisk stad? Besöka lokala företag, utbildningsinstitutioner, museer eller populära attraktioner? Eller kanske letar ni efter unika kulturupplevelser på andra sidan jordklotet? Det är helt upp till er.
Språkskola Kuba

Vi hjälper er med en lyckad studieresa

Det är som regel oftast mycket att hålla reda på när man planerar en större gruppresa för hela klassen. Det gäller att planera ett studierelevant program, boka flyg eller annan transport och inte minst ordna en plats att ladda batterierna på från dag till dag. Hos Winberg Travel tar vi hand om allt detta och mer därtill – helt efter dina specifika önskemål och behov. Vi arbetar med olika partners och flygbolag över hela världen. Samtidigt ser våra duktiga resekonsulter till att planera resan in i minsta detalj och finns tillgängliga när ni behöver det. På så sätt säkerställer ni en lyckad studieresa, där både det sociala och akademiska innehållet samt de praktiska aspekterna sätts ihop perfekt utefter era önskemål.
Statue of Liberty, New York, USA

FAQ

KAN NI HJÄLPA TILL ATT BOKA ETT PROGRAM FÖR STUDIERESAN?
Hos Winberg Travel skräddarsyr vi studieresan helt efter era önskemål och behov. Vi kan beställa ett komplett program åt er och hjälpa till med planeringen från A-Ö. Kontakta oss och boka in ett förutsättningslöst samtal med oss om era önskemål.

NÄR FÅR VI VÅRA RESEHANDLINGAR?
Ni får era resehandlingar 8-10 dagar före avresa.

HUR MYCKET ÄR HANDPENNINGEN PER PERSON?
Handpenningens belopp kan variera beroende på om du reser med flyg, tåg eller buss, men är vanligtvis 30-50% av resans pris. Bokar ni en resa med avresa nära inpå kan resans fulla pris behöva betalas på en gång.

NÄR SKA VI BETALA HANDPENNINGEN?
Handpenningen betalas i samband med att studieresan bokas.

NÄR SKA VI SENAST BOKA PROGRAM OCH STUDIEBESÖK?
För att vi ska kunna ge dig den bästa servicen och priset samt säkra tillgängliga platser, boende m.m. rekommenderar vi att du bokar ditt program för studieresan i god tid och helst senast 2 månader innan avresa.

NÄR SKA SLUTBETALNINGEN GÖRAS?
Resterande belopp betalas vanligtvis 60-70 dagar före avresa. Du får en ny faktura från oss med beloppet på slutbetalningen när det är dags.

Få ett kostnadsfritt erbjudande på er studieresa

Vi är flexibla med våra studieresor - detsamma gäller priserna. Hos Winberg Travel har ni alltid möjlighet att få ett kostnadsfritt och förutsättningslöst erbjudande på er drömstudieresa. Vi hjälper er att uppfylla era resedrömmar. Behöver ni dessutom inspiration till både resmål och programmet för studieresan finns vi självklart till för er.
Ni kan fritt välja bland våra många spännande resmål på den här sidan eller få en unik studieresa skräddarsydd i samarbete med våra duktiga resekonsulter. Oavsett önskemål om resmål och resans innehåll är ni fria att drömma er iväg utan krångel.
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: