Sök
Sök
Kör själv - road trip på dina egna villkor. Kör du en camper har du hotellrummet med dig hela tiden

Kör-själv

Stanna där du vill, övernatta där du vill och ha friheten att ändra dig. Kör på grusvägar, motorvägar, enkelriktade vägar och kanske vilse. En road trip och kör självsemester är den absoluta fyrhjuliga friheten!

En så kallad roadtrip har många olika former. Gemensamt för reseformen "kör själv" är att du har friheten att själv bestämma tempot och inte minst planera rutten själv. På dessa resor kommer du att uppleva kulturen och landet på ett helt annat sätt än om du åker på en arrangerad tur. Ofta är turistattraktionerna inte alltid den största upplevelsen. Besök till exempel några av Kubas många små lantliga och väl bevarade koloniala städer när du kör från den dansande metropolen Havanna till den historiska staden Santiago de Cuba. Eller upptäck nya Zeelands magnifika natur och vackra landskap, hela tiden med ditt "hem" (husbilen) med dig som snigelskal.

Våra utvalda kör-självturer vänder sig till dig som vill vara säker på att få optimalt utbyte av semestern. Ett av alternativen är att få rutten arrangerad i förväg och alla hotellnätter bokade, så du helt kan koncentrera dig på att njuta av upplevelser och avkoppling.

Välj land
10 av 70 resultat Visa alla
Utvalda Kör-självresor
Visa alla
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: