Sök
Sök
Winberg Travels servicecenter ute i världen

Servicecenter

Winberg Travel är idag genom sitt moderbolag tillgång till 6 servicecenter i Asien; Bangkok och Chiang Mai i Thailand, Kathmandu i Nepal, New Delhi och Kerala i Indien, Bali i Indonesien, Beijing i Kina och Hanoi i Vietnam.

Idén med dessa servicecenter är naturligtvis att kunna ge ännu bättre service till våra kunder under själva resan – en förlängd arm för Winberg Travel i Sverige.

På alla servicekontor kan man få information om landet, tips och råd om lokala transporter, festligheter och festivaler samt hjälp med att boka utflykter och boka lokala flyg, buss- och tågbiljetter.

Hitta servicekontor

Servicecenter, Sydindien

Servicecenter, Södra Indien

Winberg Travel och Winberg Travels servicecenter i Kerala ligger centralt i hjärtat av Kochi på samma gata som den berömda restaurangen Tea Pot. Charmiga Kerala bjuder på massor av spännande upplevelser; övernattning på husbåt i Keralas Backwaters, teplantager, trekking i bergen, ayurveda och skön avslappning på standen. Kerala är en bra plats att ha som bas för sin resa i Indien, du kan kombinera med Goa, norra Indien eller varför inte Sri Lanka?
Läs mera
Servicecenter Indonesien

Servicecenter, Bali – Indonesien

Här på servicecentret på Bali kan du få massor med information och inspiration för din resa på Bali.
Läs mera
Servicecenter Delhi, Indien

Servicecenter, Indien

Vårt servicecenter i Delhi ligger centralt inne i staden, mitt i ett område populärt speciellt bland backpackers nära tågstationen och shoppingområden.
Läs mera
Beijing, Kina - Servicecenter

Servicecenter, Kina

Winberg Travel och Winberg Travels servicecenter ligger på Beijing Jade Int. Youth Hostel inne i centrala Bejing vid Den Förbjudna Staden.
Läs mera
Service Center, Kathmandu, Nepal

Servicecenter, Nepal

Jysk Servicecenter Kathmandu ligger centralt placeret i backpacker-bydelen Thamel (tæt ved Kathmandu Guest House, der et af de ældste i byen, så godt at spørge efter det, når man skal finde kontoret) i Nepals hovedstad Kathmandu.
Läs mera
Servicecenter, Chiang Mai, Nordthailand

Servicecenter, Norra Thailand

Winberg Travels servicecenter Chiang Mai hittar man vid ingången till Eco Resort. Här finns våra engelsktalande serviceguider redo att redo att svara på frågor och dela med sig av sina lokalkunskaper så du kan få ut det där lilla extra av din resa här i Thailand.
Läs mera

Servicecenter, Thailand

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Resjsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.
Läs mera
Visit Beyond Vietnam

Servicecenter, Vietnam

Winberg Travels samarbetspartner Go Beyond har sitt servicecenter på ett av våra favorithotell Quang Hiep Hotel i de gamla stadsdelarna nära Hoan Kiem Lake.
Läs mera
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: