Sök
Sök
Volontärresor

Volontärarbete i hela världen

En del av resandet är att träffa nya människor och i synnerhet landets lokalbefolkning. Genom volontärarbete kan du fördjupa dig i en kultur och dess människor samtidigt som du ger något tillbaka.

Genom att arbeta som volontär utomlands ges du inte bara möjlighet att lära känna en annan kultur, du får också uppleva glädjen av att kunna ge något tillbaka och göra skillnad. Det är en underbar känsla att kunna bidra till och arbeta tillsammans med andra mot ett bra mål.

Volontärarbete är dock också krävande och ställer stora krav på dig som människa. Du måste vara beredd på enkla förhållande och på en stor kontrast mot ditt dagliga liv i Sverige. Många projekt drivs av frivilliga entusiaster med hjärtat på rätt ställe, men de utmanas ofta av oförutsägbara lokala förhållanden. Det kan därför hända att förändringar sker blixtsnabbt, som du måste anpassa dig till – men det bidrar också till att göra din vardag spännande och varierad.

Exempel på olika former av volontärarbete:
  • Naturvårdsprojekt
  • Olika fritidsaktiviteter med barn
  • Utbildning i till exempel språk
  • Djurskyddsprojekt


Kom in och prata om volontärprojekt – det finns gott om möjligheter – också många fler än här på hemsidan. Vi hjälper dig att hitta det projekt som bäst passar dina önskningar, ambitioner och förutsättningar.
Välj land
6 resultat
Utvalda Volontärresor
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: