Nedan kan du se några spännande resor till Burma Myanmar som våra reseexperter från Winberg Travel har satt ihop. På så sätt kan du enkelt få en överblick över vad du kan uppleva under en bestämd tidsperiod.

Reseförslagen är till för att inspirera. Därför kan du välja att antingen köpa ett reseförslag exakt som det ser ut eller använda dem som en utgångspunkt för din egen resa i Burma Myanmar.

Visa 7 upplevelser

Myanmar Shanstaten

Äventyr i Shanstaten

Detta är resan för dig som vill komma bort från de mest besökta områdena och uppleva kontrasterna i Myanmar – från de livliga städerna Yangon och Mandalay till de lugna minoritetsbyarna i den vackra och bergiga Shan-staten.
Läs mer
12 dagar
JANUARI - APRIL
från 19 950:-
Myanmar Burna genvägen från Bangkok

Genvägen från Bangkok till Burma

Du korsar en liten flod som utgör del av gränsen mellan Thailand och Myanmar - Burma och som tills nyligen varit stängd för vanliga besökare – och det faktum att få andra har gjort samma resa är något som tilltalar din inre äventyrare!
Läs mer
12 dagar
JANUARI - APRIL
från 17 950:-
Klassiska Burma

Klassiska Myanmar med flodkryssning

Upplev det koloniala arvet, den levande kulturen, den vackra naturen och det gästvänliga folket under denna resa som tar in de klassiska sevärdheterna i Myanmar - Burma samt en ikonisk kryssning längs den viktiga Irrawaddyfloden – detta är Myanmar i ett nötskal!
Läs mer
11 dagar
JANUARI - APRIL
från 39 950:-
Myanmar Burmas höjdpunkter

Myanmars höjdpunkter

Upplev den fantastiska naturen och de vackra kulturella sevärdheterna som Burma Myanmar erbjuder. Du flyger mellan landets höjdpunkter och kan på så sätt se många av de vackraste och mest spännande platserna. Avsluta med sköna dagar vid kusten och njut av sol, sand och strand.
Läs mer
14 dagar
JANUARI - APRIL
från 25 950:-
Myanmar på egen hand

Res på egen hand i Myanmar - Burma

Res runt och utforska Myanmar på egen hand. Landet är en guldgruva som bara väntar på att upptäckas – här finns stora naturupplevelser, vackra kulturella sevärdheter och en gästvänlig befolkning.
Läs mer
JANUARI - APRIL
från 9 950:-
Tuktuk, Guatemala

Stora äventyrsresan jorden runt

Kenya, Tanzania, Thailand, Laos, Kambodja, Vietnam, Myanmar, Malaysia, Indonesien, Australien, Nya Zeeland, Franska Polynesien, USA, Mexiko, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina och Brasilien. Om du vill se, känna och smaka på hela världen, låt dig då inspireras av denna jorden runt-resa som tar dig till 5 olika kontinenter.
Läs mer
6-12 månader
från 37 450:-
Tag på jordomrejse med Jysk Rejsebureau

Backpackeräventyr i Asien

Maldiverna, Sri Lanka, Singapore, Malaysia, Thailand, Myanmar och Dubai. Detta är alla backpackers drömrutt där du upplever allt från paradisöar till vilda djur och det gästvänliga naturfolket. Surfa, vandra och snorkla är en av många aktiviteter som väntar på detta äventyr i Asien.
Läs mer
3-6 månader
från 19 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se
Ida Gunnerlind

Ida Gunnerlind

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här

Myanmar (Burma) är för närvarande stängt för inresa


Då utrikesdepartementet för närvarande avråder från alla resor till Myanmar (Burma) kan vi dessvärre inte erbjuda hjälp med att arrangera resor till landet förrän situationen har förändrat sig.

Du kan alltid se aktuell information på svenska ambassadens reseinformation

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: