Nedanför har våra reseexperter på Winbergs satt samman några spännande resor till Grekland. Det ger dig en snabb överblick vad du kan se och uppleva i denna spännande och intressanta del av världen.

Reseförslagen är tänkt som inspiration och du kan sedan välja förslagen som de är eller låta oss skräddarsy det som passar dig bäst!

Visa 11 upplevelser

Långhelg i Aten

Res på en förlängd weekendresa till Greklands huvudstad Aten, där du både kan njuta av Akropolis och de små, charmerande gatorna i Plaka-området. Vi har inkluderat en heldagsutflykt till Delfi, en cykeltur i Aten och en dagsutflykt på havet, så att din weekendresa både bjuder på kulturella höjdpunkter och vacker natur.
Läs mer
5 dagar
ÅRET RUNT
från 17 950:-

14 dagars ö-luff med familjen

Vi har skapat en 14 dagars öluff till dig och din familj. Ni kommer på den här resan ut och upplever de mindre kända, men helt fantastiska, öarna i Kykladerna: Sifnos, Paros och Naxos. Här kommer ni få uppleva härliga stränder, äta god, grekisk mat och möta en välkomnande lokalbefolkning. Njut av de små, slingriga gränderna och det klara havet som ackompanjeras av historiens vingslag.
Läs mer
14 dagar
APRIL - OKTOBER
från 19 950:-
från 19 950:-

Den perfekta grekiska öluffen

Ge dig ut på den ultimata öluffen i Grekland – 21 dagar med fetaost, retsina och kristallklart vatten i historiska och mytiska omgivningar på utvalda öar, som fortfarande är orörda och autentiska.
Läs mer
21 dagar
MAJ - OKTOBER
från 34 950:-

Vandringsresa på Kreta

Följ med på en resa där alla dina sinnen påverkas. Du vandrar genom den vackra Samaria-ravinen, De Vita Bergen och längs delar av Kretas vackra sydkust. Under resan besöker du byar som bara kan nås till fots eller med båt och du blir bortskämd med välsmakande, hemlagad grekisk mat.
Läs mer
7 dagar
MAJ - OKTOBER
från 15 950:-

Kör själv genom vackra Peloponnesos

Njut av friheten att ha din egen bil när du utforskar den södra delen av Grekland – halvön Peloponnesos. Vi har planerat rutten och bokat hotellen, så att du kan koppla av och njuta av höjdpunkterna som halvön har att erbjuda. Om du har gott om tid kan vi rekommendera att lägga till lite tid på egen hand, så att du kan göra spontana stopp längs din väg.
Läs mer
11 dagar
ÅRET RUNT
från 14 950:-
från 9 950:-

Grekland - kort och gott

Följ med på en resa till Grekland där du både besöker Aten, vandrar i de vackra Parnitha-bergen, besöker den bilfria ön Hydra, och avslutar i den charmiga tidigare huvudstaden Nafplio – allt under en veckas semester.
Läs mer
8 dagar
HELA ÅRET
från 16 950:-

Njut av hösten i Grekland

Förläng sommaren och res till Grekland när sensommaren och hösten börjar komma till i Sverige. Här slipper du de största turistmassorna, men du kan ändå njuta av det härliga vädret och de vackra omgivningarna.
Läs mer
8 dagar
MAJ - OKTOBER
från 12 950:-
Vandring mellan byar och bergstoppar

Vandring mellan byar och bergstoppar

Vikos-Aoos nationalpark ligger i norra Grekland, nära gränsen till Albanien – en okänd pärla och ett av de mest orörda områdena i Grekland. Du kommer inte att träffa på många andra turister här vilket tillsammans en vild och orörd natur gör denna plats helt unik.
Läs mer
7 dagar
MAJ - OKTOBER
från 20 950:-
Glamping och strandliv i Halkidiki

Natur och badsemester i Halkidiki

Se fram emot lokala upplevelser när du bor ett par nätter i en mysig stuga nära strövområden och små, lokala byar. Fortsätt sedan till en härlig strandlägenhet på Sithonia-halvön. Vi inkluderar en hyrbil så du är fri att utforska de vackra områdena du passerar i ditt eget tempo.
Läs mer
7 dagar
MAJ - OKTOBER
från 14 950:-
Seglaräventyr i Grekland

Seglaräventyr i Grekland

Du har säkert sett de vitmålade byarna och det azurblå grekiska havet en miljon gånger på vykort, men inte ens de bästa bilderna kan matcha verkligheten. På denna resa får du chansen att se dessa vackra vyer från vattnet på en läcker båt, upptäcka de gamla grekiska myterna och känna historiens vingslag.
Läs mer
14 dagar
MAJ - OKTOBER
från 28 450:-
Öluff bland grekiska öar

Öluff bland grekiska öar

Tänk dig att öluffa bland vackra grekiska öar. Med ett färjepass väljer du själv vilka öar du vill besöka, hoppa från ö till ö och njut av frihet, sol, strand och vatten. En kul cykelutflykt och två nätter i Aten ingår också!
Läs mer
30 dagar
MAJ - OKTOBER
från 6 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: