Möten med lokalbefolkningen och därigenom främmande kulturer skapar oförglömliga upplevelser under din resa i Mexiko. Att ta del av landets spännande historia är en viktig del för att bättre förstå det land som du reser i. För dig som vill uppleva Mexikos spännande kultur och historia har vi valt ut några resor med extra stort fokus på just detta. Se våra övriga kultur- och historieresor runtom i världen.

Visa 4 upplevelser

Tre-generationersresa Mexiko

Tre-generationersresa till Mexiko

Är det någon som fyller jämt och skall fira med en resa tillsammans med familjen? Eller bara vill tillbringa lite mer kvalitetstid tillsammans på tvärs mellan generationerna? Titta på vårt reseförslag nedan till sköna Mexiko med upplevelser, avkoppling och mysiga hotell i en härlig blandning.
Läs mer
14 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 23 950:-
från 21 950:-
Road trip Mexiko

Road trip i Mexiko

Åk på äventyr i egen bil i Mexiko. Här väntar färggranna kolonialstäder, vacker natur, imponerande mayaruiner och vidunderliga kritvita stränder som Tulum och Akumal.
Läs mer
16 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 27 450:-
Det bästa av Mexiko

Det bästa av Mexiko

På denna resa genom Mexiko får du uppleva några av landets höjdpunkter. Från den spännande och gigantiska huvudstaden Mexico City till imponerande natur och djurliv i Sumidero Nationalpark. Du ser vackra kolonialstäder, indianbyar och besöker mayaruiner som Palenque, Uxmal och Chichén Itza. Du avslutar resan vid den vackra karibiska kusten Riviera Maya.
Läs mer
17 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 33 450:-
Backpacking Mexiko

Backpacking i Mexiko

Mexiko är fantastiskt! Upplev det färgstarka landet och den välkomnande befolkningen i din egen takt. Resrutten är förbokad och du får uppleva Mexikos absoluta höjdpunkter. Mexiko har något för alla - resan tar dig till några av Mexikos coolaste platser. Du behöver minst 17 dagar för att hinna men varför stressa, man kan vara ute upp till 90 dagar och landet i precis den i takt som passar dig bäst.
Läs mer
Upp till 90 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 19 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: