Möten med lokalbefolkningen och därigenom främmande kulturer skapar oförglömliga upplevelser under din resa i Australien. Att ta del av landets spännande historia är en viktig del för att bättre förstå det land som du reser i. För dig som vill uppleva Australiens spännande kultur och historia har vi valt ut några resor med extra stort fokus på just detta. Se våra övriga kultur- och historieresor runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Det bästa av Australien

Det bästa av Australien

Upplev magiska Sydney, vandra vid Uluru och Kings Canyon, lär dig att leva av naturen som en verklig aborigin och koppla av på en tropisk semesterö vid Stora Barriärrevet.
Läs mer
14 dagar
SEPTEMBER - NOVEMBER, MARS - MAJ
från 51 950:-
Med tåg genom Australien

Med tåg genom Australien

Att resa med tåg är ett helt speciellt sätt att uppleva ett land på. Du slipper sitta bakom ratten och kan istället luta dig bakåt och njuta av att se det oändliga landskapet passera förbi. På denna resa gör du inte mindre än två legendariska tågresor; The Indian Pacific som tar dig från Sydney till Adelaide och sedan The Ghan som kör från Adelaide genom Australiens röda hjärta upp till Darwin.
Läs mer
17 dagar
SEPTEMBER - NOVEMBER, MARS - MAJ
från 74 950:-

Outback & östkusten

Den ultimata Australienresan för backpackers. Först en 17-dagars resa från Darwin ned genom Australien till Melbourne. Sedan ett busspass hela vägen till Cairns, så att du kan uppleva den australiska östkusten i din egen takt.
Läs mer
Upp till 90 dagar
ÅRET OM
Priser på väg

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: