En kör-självresa i Australien ger dig stor frihet, samtidigt som du får bekvämligheten i att ha alla dina tillhörigheter samlade på ett ställe. Våra förslag på road trips i Australien är speciellt utformade för dig som vill se och uppleva så mycket som möjligt under din semester. Välj mellan att hyra bil, camper van eller en fullt utrustad husbil. Vi kan hjälpa dig att planera din rutt och boka resans alla boenden i förväg. På så sätt behöver du bara koncentrera dig på att njuta av upplevelserna under din road trip i Australien. Se våra övriga kör själv-resor runtom i världen.

Visa 12 upplevelser

Den ultimata resan Down Under

Den ultimata resan Down Under

Med en kombination av husbil och hyrbil får du den optimala upplevelsen – magisk natur i söder, vildmarksäventyr i outbacken, världsmetropolen Sydney, australisk gästfrihet och strandhugg i Queensland.
Läs mer
26 dagar
SEPTEMBER - NOVEMBER, MARS-MAJ
från 68 450:-
Australien lyxcamper

Road trip från Sydney till Cairns i lyxhusbil

Njut av friheten i din egen husbil längs Australiens östkust. Under resan väntar mysiga städer, outback, legendariska stränder, massor av vandringsmöjligheter, världens äldsta regnskog och fantastisk snorkling vid Stora Barriärrevet.
Läs mer
30 dagar
ÅRET OM
från 65 450:-
Husbilsäventyr i västra Australien

Husbilsäventyr i västra Australien

Västra Australien är för den äventyrlige. Här finns få turister, massor med äventyr, ett varierat djurliv, bra dykning och snorkling, fantastiskt vin, surfing och skön atmosfär.
Läs mer
23 dagar
ÅRET OM
från 30 950:-
Det bästa av Australien

Det bästa av Australien

Upplev magiska Sydney, vandra vid Uluru och Kings Canyon, lär dig att leva av naturen som en verklig aborigin och koppla av på en tropisk semesterö vid Stora Barriärrevet.
Läs mer
14 dagar
SEPTEMBER - NOVEMBER, MARS - MAJ
från 51 950:-

Ultimat road trip - Australien & Nya Zeeland

Kombinera det bästa av Australien & Nya Zeeland med fokus ligger på frihet och natur. En ultimat road trip där du hinner se Australiens östkust och både Nord & Sydön på Nya Zeeland.
Läs mer
43 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 47 450:-

Familjeresa till Australien och Thailand

Njut av friheten i egen husbil längs Australiens sydkust. Ett rikt djurliv, fantastisk natur och charmiga städer väntar er. Avsluta med en avkopplande semester på någon av Thailands vita, vackra stränder.
Läs mer
30 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 52 450:-
från 30 950:-

Familjeäventyr i Australien

Åk med familjen på campingsemester längs Australiens östkust. Surfa på Bondi Beach, upptäck Australiens vilda djur och snorkla på världens största korallrev.
Läs mer
21 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 47 950:-
från 24 950:-
Upptäck Australien, Fiji och Singapore

Upptäck Australien, Fiji och Singapore

Road trip från Cairns till Sydney, sol och strand på Fiji och storstad, foodieheaven och äventyr i Singapore. Tre i ett!
Läs mer
27 dagar
APRIL - SEPTEMBER
från 39 950:-
Road trip med vännerna – Australiens östkust

Road trip med vännerna – Australiens östkust

Ta en roadtrip i Australien med bästa vännerna. Coola städer, en öde outback och fantastiska stränder väntar dig här. Bilen och det medföljande tältet ger er frihet att uppleva Australien i er egen takt – och till ett riktigt bra pris.
Läs mer
30 dagar
ÅRET OM
från 29 450:-
Sommar i norra Australien

Sommar i norra Australien

Upptäck norra Australien och förundras över hur mycket området har att erbjuda. Vandra i Kakadu nationalpark, utforska Arnhem Land med aboriginer, upplev den fantastiska naturen i 4WD på Sunshine Coast, njut av de vackra stränderna och världens äldsta regnskog vid Cape Tribulation och snorkla på Great Barrier Reef.
Läs mer
16 dagar
MAJ - OKTOBER
från 52 450:-
från 37 950:-

Sydney, Tasmanien & Great Ocean Road

Upptäck det bästa av södra Australien; de fantastiska storstäderna Sydney och Melbourne, vingårdar, känguruer och koalabjörnar, naturupplevelser, vandring, strandsemestrar, berg och landets bästa mat.
Läs mer
24 dagar
SEPTEMBER - MAJ
från 54 950:-
Jorden runt: USA, Cooköarna, Australien och Bali

Jorden runt: USA, Cooköarna, Australien och Bali

Åk på en jordenruntresa i 32 dagar med allt inkluderat: övernattningar och bilhyra i USA, boende på Cooköarna, boende och turer i Australien samt boende och all transport på Bali. Vi hjälper dig med massor av coola restips och skräddarsyr gärna din resa om du vill ha fler stopp, ändra din rutt, förlänga din vistelse, uppgradera dina övernattningar, med mera.
Läs mer
32 dagar
APRIL - OKTOBER
från 87 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: