Att uppleva ett lands unika djurliv och växtlighet är för många en spännande och minnesvärd del av resan. Upplev Australiens fängslande djur och natur under ditt besök i landet. Vi erbjuder möjligheter att uppleva naturen till fots, i båt eller med bil – på egen hand eller tillsammans med en erfaren lokalguide som kan visa upp landets alla naturliga hemligheter för dig. Dessutom hjälper vi gärna till att boka boenden mitt inne i naturen för att verkligen uppleva djurlivet från första parkett. Se våra förslag på resor bland djur och natur runtom i världen.

Visa 5 upplevelser

Den ultimata resan Down Under

Den ultimata resan Down Under

Med en kombination av husbil och hyrbil får du den optimala upplevelsen – magisk natur i söder, vildmarksäventyr i outbacken, världsmetropolen Sydney, australisk gästfrihet och strandhugg i Queensland.
Läs mer
26 dagar
SEPTEMBER - NOVEMBER, MARS-MAJ
från 67 950:-

Outback & östkusten

Den ultimata Australienresan för backpackers. Först en 17-dagars resa från Darwin ned genom Australien till Melbourne. Sedan ett busspass hela vägen till Cairns, så att du kan uppleva den australiska östkusten i din egen takt.
Läs mer
Upp till 90 dagar
ÅRET OM
Priser på väg
Sommar i norra Australien

Sommar i norra Australien

Upptäck norra Australien och förundras över hur mycket området har att erbjuda. Vandra i Kakadu nationalpark, utforska Arnhem Land med aboriginer, upplev den fantastiska naturen i 4WD på Sunshine Coast, njut av de vackra stränderna och världens äldsta regnskog vid Cape Tribulation och snorkla på Great Barrier Reef.
Läs mer
16 dagar
MAJ - OKTOBER
från 51 450:-
från 37 450:-

Sydney, Tasmanien & Great Ocean Road

Upptäck det bästa av södra Australien; de fantastiska storstäderna Sydney och Melbourne, vingårdar, känguruer och koalabjörnar, naturupplevelser, vandring, strandsemestrar, berg och landets bästa mat.
Läs mer
24 dagar
SEPTEMBER - MAJ
från 51 950:-
Jorden runt: USA, Cooköarna, Australien och Bali

Jorden runt: USA, Cooköarna, Australien och Bali

Åk på en jordenruntresa i 32 dagar med allt inkluderat: övernattningar och bilhyra i USA, boende på Cooköarna, boende och turer i Australien samt boende och all transport på Bali. Vi hjälper dig med massor av coola restips och skräddarsyr gärna din resa om du vill ha fler stopp, ändra din rutt, förlänga din vistelse, uppgradera dina övernattningar, med mera.
Läs mer
32 dagar
APRIL - OKTOBER
från 87 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: