Surfing, Australien

Australien, Nya Zeeland, Thailand och Dubai. Denna backpackerresa bjuder på fantastiska storstäder, främmande kulturer, massor av äventyr, stora naturupplevelser och möjlighet att tjäna pengar längs vägen.

Ekonomi:
Dagsbudget för backpackers per person för kost, logi och aktiviteter:

Missa inte: livet som surfare längs de australiska stränderna, den röda vildmarken, de vackra floderna med valar och delfiner, samt Thailands vackra stränder och spännande kultur.

Nedan kan du läsa mer om de olika länderna. Om du vill ha mer information, kontakta en resesäljare.

AUSTRALIEN
Australien har en storslagen natur vars like man inte hittar någon annanstans i världen. Här kan du uppleva både tropisk regnskog, buskstäpp och öken. Australien erbjuder också en levande, modern kultur och en spännande inblick i aboriginernas sedvänjor.
Läs mer om Australien
Praktisk information om Australien

NYA ZEELAND
Nya Zeeland bjuder på en uppsjö av fantastiska natur- och äventyrsupplevelser. I den avlägsna Antarktiska oceanen, kan du ge dig ut på vandring i både regnskog och glaciärområden, uppleva gejsrar och vulkaner, paddla kajak och simma med delfiner, samt hoppa bungyjump och testa forsränning.
Läs mer om Nya Zeeland
Praktisk information om Nya Zeeland

THAILAND
Thailand landet med många möjligheter. Här kan du vandra i bambudjungeln, forsränna på floderna, uppleva stillheten i ett buddhistiskt tempel och dyka bland färgrika fiskar och koraller.
Läs mer om Thailand
Praktisk information om Thailand

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF