3-12 månader
Inklusive flyg och bagage
Från 21 150:-
Ekonomi:
Dagsbudget för backpackers per person för kost, logi och aktiviteter:
  • Asien: 450–750 kr
  • Australien: 900–1200 kr
  • USA: 600–900 kr

Normal dagsbudget per person för kost, logi och aktiviteter:
  • Asien: 600–750 kr
  • Australien: 1000–1300 kr
  • USA: 750–900 kr


Missa inte: Trekking i norra Thailand och Laos, stillheten i ett buddhistiskt tempel, kittlet i magen när du dyker bland färgrika fiskar, shopping i Asiens storstäder, orangutanger och andra vilda djur på Borneo, surfing på Hawaii och spänningen i att möta en björn i de amerikanska nationalparkerna.

Nedan kan du läsa mer om de olika länderna. Om du vill ha mer information, kontakta en resesäljare.

THAILAND
Thailand landet med många möjligheter. Här kan du vandra i bambudjungeln, forsränna på floderna, uppleva stillheten i ett buddhistiskt tempel och dyka bland färgrika fiskar och koraller.
Läs mer om Thailand
Praktisk information om Thailand

LAOS
Laos är ett avslappnat och lugnt land där tempot följer solens takt. Tack vare att landet varit isolerat under så många år är landets kultur intakt och ganska unik. Naturen i Laos är helt fantastisk och det bästa sättet att uppleva både kultur och natur är att prova några av Laos utmärkta kajakpaddlings- eller trekkingturer.

VIETNAM
Vietnam är fullt av liv, färger och dofter. De många vackra bergen, gröna risfälten och ett välkomnande folk utgör grunden i en händelserik resa där du får uppleva Vietnams spännande kultur, natur och historia.
Läs mer om Vietnam

KAMBODJA
Kambodja bjuder på vackra tempel utan like i Asien och en mycket gästvänlig befolkning. Precis under ytan märker man fortfarande sorgen efter den svåra tiden under Pol Pot-styret.

MALAYSIA OCH SINGAPORE
Malaysia har både några av planetens äldsta regnskogar samtidigt som det är ett av två länder i världen där du kan möta vilda orangutanger. Se även när de stora havssköldpaddorna lägger ägg på stranden och njut av Singapores storstadsatmosfär.
Läs mer om Malaysia
Praktisk information om Malaysia

INDONESIEN:
Indonesien passar perfekt in på beskrivningen av drömmen om ett tropiskt och äventyrligt paradis. Här hittar du turkosfärgat hav, kritvita stränder, djup regnskog, exotisk mat och en välkomnande färgrik befolkning som har nära till ett leende. Indonesien är, förutom världens största skärgård, en nation med ett stort antal härliga och spännande kulturer.
Läs mer om Indonesien
Praktisk information om Indonesien

AUSTRALIEN
Australien har en storslagen natur vars like man inte hittar någon annanstans i världen. Här kan du uppleva både tropisk regnskog, buskstäpp och öken. Australien erbjuder också en levande, modern kultur och en spännande inblick i aboriginernas sedvänjor.
Läs mer om Australien
Praktisk information om Australien

USA
Oavsett om du åker på en storstadssemester med shopping och sevärdheter, eller på roadtrip
genom de vackra nationalparkerna, med uppehåll i legendariska städer – så är ett besök i USA en upplevelse för livet.
Läs mer om USA
Praktisk information om USA

Resväg

Sverige Bangkok Bali Darwin Sydney Honolulu / Honolulu San Francisco New York Sverige

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: