3-6 månader
Inklusive flyg och bagage
Från 11 950:-
Ekonomi:
Dagsbudget för backpackers per person för kost, logi och aktiviteter:
  • Sydamerika: 450–900 kr

Normal dagsbudget per person för kost, logi och aktiviteter:
  • Sydamerika: 750–1200 kr

Missa inte: Den glada musiken på gatorna, stillheten i Amazonas, det vackra Machu Picchu och de fantastiska djuren på Galapagos.

Nedan kan du läsa mer om de olika länderna. Om du vill ha mer information, kontakta en resesäljare.

BRASILIEN
Brasilianarnas passion för samba, musik, fester och fotboll och den brasilianska livsglädjen sitter kvar långt efter att du har lämnat landet. Låt dig hänföras av den fängslande kulturen och de magnifika naturupplevelserna i Brasilien. Amazonas djupa regnskog, vattenfallet Foz de Iguazus dånande storslagenhet och framför allt de varma, vita stränder är bara några av Brasiliens absoluta höjdpunkter.

ARGENTINA
Argentina är ett land för passionerade livsnjutare. Det saftiga oxköttet smälter på tungan och den välsmakande glassen gör det i mer bokstavlig bemärkelse. Vinet dricks för smaken och inte för effekten. Berusningen kommer istället från tangon, den passionerade dansen som förför oss alla.
Läs mer om Argentina
Praktisk information om Argentina

CHILE
Chile bjuder på en uppsjö av fantastiska natur- och äventyrsupplevelser. Här i det bortersta hörnet av Sydamerika kan du ge dig ut på vandring på både berg och glaciärer, uppleva öken och vulkaner, kajakpaddling och mountainbike i den fantastiska naturen.

BOLIVIA
Bolivia har lyckats bevara sin unika själ trots utvecklingen och inflytande från andra länder. De gamla indiantraditionerna, de religiösa sederna och dräkterna är lever och frodas i denna höglandsnation. Bolivia inbjuder verkligen till äventyr som tar vid där asfalten tar slut ...

PERU
Peru kan beskrivas som en hel kontinent i ett land. I Peru hittar du allt från ändlös öken till de skyhöga topparna i Anderna och Amazonas djupa regnskog. Peru bjuder dessutom på långa kuststräckor med riktig strandstämning, pulserande städer, snöklädda vulkaner, imponerande inkaruiner och brusande floder.
Läs mer om Peru
Praktisk information om Peru

ECUADOR
Ecuador är ett paradis för djur-, natur-, historie- och adrenalinälskare – ja faktiskt för alla. Det är lätt att älska det lilla landet som stolt presenterar de majestätiska Anderna, Amazonas djupa regnskog, den vackra kusten, för att inte tala om de äventyrliga Galapagosöarna.

COLOMBIA
Colombia har alltid omgivits av myter. Spanjorerna drömde om att hitta El Dorado och turister skräms av kokainkartellerna. På ett eller annat sätt är allt du upplever i Sydamerika lite större i Colombia. Detta gör landet otroligt kontrastrikt.
Läs mer om Colombia

Resväg

Sverige Rio de Janeiro Bogota Sverige

flyg
resa på land

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: