2-5 månader
Inklusive flyg och bagage
Från 14 450:-
Ekonomi:
Dagsbudget för backpackers per person för kost, logi och aktiviteter:
  • Sydafrika: 600–900 kr
  • Östafrika: 600–1000 kr

Normal dagsbudget per person för kost, logi och aktiviteter:
  • Sydafrika: 750–1000 kr
  • Östafrika: 750–1300 kr


Missa inte: Adrenalinkicken när du dyker med vita hajar, känslan av att hjälpa andra genom volontärarbete, närkontakten med de lokala stammarna, de vilda djuren som bara lever i Afrika och sanden mellan tårna på Zanzibar.

Nedan kan du läsa mer om de olika länderna. Om du vill ha mer information, kontakta en resesäljare.

SYDAFRIKA
Sydafrika är en kombination av storslagen natur, långa kuststräckor och vilda djur. Det är också en bra utgångspunkt för en häftig backpackertur, eftersom landet har både billiga transporter och massor av möjligheter till billiga övernattningar på mysiga vandrarhem.
Läs mer om Sydafrika
Praktisk information om Sydafrika

UGANDA
Trots det faktum att Uganda har minst lika mycket att erbjuda som storebror Kenya, har det ännu aldrig utmärkt sig som reseland. Landet är bland de mest autentiska och kontrasterande reseländerna i Afrika. Bland annat kan du uppleva världens mäktigaste vattenfall, Murchison Falls, Afrikas högsta bergskedja, Rwenzori Mountains, bergsgorillor och inte minst de lekfulla schimpanserna i Kibale National Park. Jinja är Ugandas äventyrshuvudstad där du kan uppleva forsränning i världsklass och bungyjump vid Nilen.

KENYA OCH TANZANIA
Efter äventyret i Sydafrika fortsätter din resa till Östafrika, där Kenya och Tanzania är redo att välkomna dig till en fantastisk safari, närkontakt med lokalbefolkningen och vackra sandstränder.
Läs mer om Tanzania
Praktisk information om Tanzania

Resväg

Sverige Cape Town Johannesburg Entebbe Dar Es Salaam Sverige

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: