På Winberg Travel skräddarsyr vi gruppresor till Spanien. Så oavsett om du skall göra en studieresa, företagsresa eller resa med familjen hjälper vi dig att planera och boka din gruppresa.

Se ett urval av våra gruppresor till Spanien är nedan.

Se alla gruppresor runtom i världen här

MED SVENSK RESELEDARE

Vandring på Mallorca i Tramuntanabergen

Följ med på en vandringsresa på Mallorca med svensk reseledare. Vi vandrar leden Ruta de Pedra Sec som sträcker sig från söder till norr i de UNESCO-listade Tramuntanabergen på Mallorca. Leden följer GR221 och går genom de mysiga bergsbyarna Valldemossa, Deia, Soller och avslutar i Pollença. Längs vägen bor vi på charmiga hotell, klostret i Lluc samt det unika bergsrefugiet i Tossals Verde.
Läs mer
8 dagar
FASTA AVRESEDATUM
från 19 450,-
Camino Portugés till Santiago de Compostela

Pilgrimsvandring till Santiago – Camino Portugues

Följ med oss och vandra den portugisiska vägen till Santiago de Compostela - en pilgrimsvandring utmed hav, genom odlingar och charmiga små städer.
Läs mer
8 dagar
från 19 450,-
Pilgrimsvandring - Santiago de Compostela

Pilgrimsvandring till Santiago – Camino Frances

Har du någonsin drömt om att göra den klassiska pilgrimsvandringen Camino de Compostela? Följ med oss och vandra den tusenåriga vägen till Sankt Jakobs grav i katedralen i Santiago de Compostela.
Läs mer
8 dagar
från 19 450,-

STUDIERESOR OCH SKOLRESOR

Spanien - Madrid

Madrid är solsken, tapasbarer med andalusiskt kakel på väggarna, vespor, fina vinbarer, smala medeltida gator och liv från morgon till kväll.
Läs mer
5 dagar
från 3 450,-

Spanien - Barcelona

Barcelona bjuder på vackra byggnader, mysiga uteplatser, god mat i sällskap med gott vin samt ett behagligt och soligt klimat.
Läs mer
5 dagar
från 3 950,-

Spanien - Málaga

Picassos födelsestad och Costa del Sols huvudstad. Stadens historiska centrum har en uppsjö av arkeologiska sevärdheter, kyrkor, palats och museer. Temperaturen är behaglig året runt och staden är även en bra utgångspunkt för besök i omkringliggande städer.
Läs mer
5 dagar
från 4 450,-

Spanien - Sevilla

Sevilla har en av Europas största historiska stadskärnor och är späckad med sevärdheter och ett rikt arabiskt kulturarv. Staden har gynnats av sitt förflutna som en blomstrande handelshamn med trafik till Syd- och Mellanamerika. Alla gator och torg i Sevillas historiska centrum sjuder av liv och rörelse och Sevilla är nog något av det mest spanska man kan tänka sig.
Läs mer
5 dagar
från 4 950,-

FÖRETAGSRESOR OCH FÖRENINGSRESOR

Spanien - Mallorca

På er företags eller föreningsresa till Mallorca har ni utöver det affärsmässiga och föreningsrelaterade möjlighet att uppleva Mallorca som en vanlig resenär. Vårt varumärke är "personlig service", så förutom alla de praktiska delarna av resan kan vi ge dig råd om upplevelser på Mallorca som är lite utöver det vanliga.
Läs mer
4 dagar
från 5 995,-

Spanien - Malaga

På er företags eller föreningsresa till Malaga har ni utöver det affärsmässiga och föreningsrelaterade möjlighet att uppleva Malaga som en vanlig resenär. Vårt varumärke är "personlig service", så förutom alla de praktiska delarna av resan kan vi ge dig råd om upplevelser i Malaga som är lite utöver det vanliga.
Läs mer
4 dagar
från 6 495,-

Travel consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: