5 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 3 950:-
Arkitekten Gaudís färgstarka och världsberömda byggnader gör staden till en trendig metropol för arkitektur och design och de fräscha färgerna i det katalanska modet ligger på topp inom den europeiska eliten.

Här hittar man det senaste inom spansk gastronomi, men också ett gott traditionellt kök. Råvaror från havet, bergen och lantbruket är huvudingredienser i det katalanska köket. Ta en promenad på La Rambla eller i Barri Gòtic och upplev stämningen med levande statyer som föreställer allt ifrån John Wayne till en sjöjungfru. La Rambla är en festlig gata med brokiga folksamlingar, gamla kaféer, en av Europas bästa matmarknader och det berömda operahuset Liceu.

Den medeltida stadsdelen “Barri Gòtic” är stadens hjärta. Här hittar man mysiga små gränder, tapasbarer och butiker. Här hittar man även domkyrkan, stadsmuseet, den underjordiska romerska staden och det gamla kungliga palatset. Plaça del Pi och Plaça de Sant J. Oriol är några av den gamla stadsdelens absolut mysigaste små oaser. Här finns det nästan alltid gatumusikanter som spelar levande musik som man kan njuta av från ett av kaféerna.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera företagsbesök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

Sevärdheter som Gaudís byggnadsverk, Montjuïc, olympiska stadion, OS-byn, olympiska stranden och FCB-museet är sådant man bara måste se under en studieresa till Barcelona.

Vi kan arrangera besök hos vinmakaren Bodegas Torres, en Cava-producent, bilfabriken SEAT, börsen, parlamentet, ett ölbryggeri eller en matlagningsskola. Eller varför inte prova på en flamenco-kurs eller en cykeltur med guide genom Barcelona?

Ett besök på Picasso-museet kan också rekommenderas. Här får man möjlighet att följa den unge konstnärens utveckling från det att han flyttade till Barcelona med sin familj 1895 till det att han lämnade staden för Paris 1904. Det är en mycket fin samling av Picassos ungdomsverk.

I priset ingår

  • Barcelona fem dagar/fyra nätter
  • Flygbiljett Sverige – Barcelona t/r
  • 20 kg incheckat bagage
  • 4 övernattningar på Hostal Fernando i flerbäddsrum inkl. frukost

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

Vi rekommenderar dessutom den guidade stadsturen “Barcelona Social Tour” där guiden är en person som tidigare har varit hemlös. Alla guider har genomgått ett träningsprogram på tre månader, och vi rekommenderar att man går på turen i mindre grupper, eftersom tanken bakom detta är att skapa arbetstillfällen.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: