5 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 3 450:-
Madrid finns med på listan över världens 20 “Most Liveable Cities”. När det kommer till livskvalitet och kulturutbud slår Madrid både New York, London och Barcelona. Staden besöks varje år av knappt åtta miljoner människor.

Ett besök på ett av världens största och mest betydelsefulla museer i världen, Prado-museet, är nästan ett måste. Museet rymmer en enorm samling av spanska konstnärer, såsom El Greco, Goya och Velázquez. Här hittar man också verk av t.ex. den italienske konstnären Botticelli.

En shoppingtur i Chueca, en flamencoshow på en tablao, en båttur i Retiro-hamnen eller varför inte ett besök till badhuset Hammam al Andalus? Badanläggningen är en ”hamam” – ett turkiskt bad med ång- och vattenbassänger i en vacker miljö som för tankarna till “Tusen och en natt”. Högst 20 personer får komma in åt gången.

Romersk mosaik och krukskärvor som finns längs Manzanares-floden vittnar om områdets tidigare invånare. Romarna byggde akvedukter och vägar i t.ex. Segovia där stadens kännetecken är den vackra, 2000 år gamla romerska akvedukten som står i centrum.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera företagsbesök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

Besök t.ex. El País, en av Spaniens största tidningar, eller få en rundtur på börsen. Gå och titta på en fotbollsmatch, med besök på Bernabéu-stadion. Det finns också möjlighet att se parlamentet eller att kanske gå på ett företagsbesök på Danone (kräver att man hyr buss och guide). Annars kan ni satsa på en rundtur på en spansk vingård, en heldag i Segovia eller en bussresa till Toledo med besök på El Escorial – världens åttonde underverk. Det finns många olika alternativ att välja mellan!

I priset ingår

  • Madrid fem dagar/fyra nätter
  • Flygbiljett Sverige – Madrid t/r
  • Övernattning i flerbäddsrum inkl. frukost

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

Det kan vara en bra idé att inleda resan till Madrid med en guidad stadsrundtur till fots. Man kan gå på rundturer med olika teman eller t.ex. rundturer genom gatuteater med lokala skådespelare som guider.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: