Sök
Sök
Sevilla, Spanien
Studieresa

Spanien - Sevilla

Frånpris per person vid minst 10 pers.

SEK 4 095:-

Reslängd: Fem dagar

Sevilla har en av Europas största historiska stadskärnor och är späckad med sevärdheter och ett rikt arabiskt kulturarv. Staden har gynnats av sitt förflutna som en blomstrande handelshamn med trafik till Syd- och Mellanamerika. Alla gator och torg i Sevillas historiska centrum sjuder av liv och rörelse och Sevilla är nog något av det mest spanska man kan tänka sig.

I den gamla stadsdelen hittar man flera intressanta byggnadsverk som har utsetts till världskulturarv och olika kvarter med en riktigt folklig stämning, såsom Triana och La Macarena.
Ett besök till den imponerande katedralen och slottet Alcázar är obligatoriskt när man är i Sevilla.
Katedralen är världens största gotiska domkyrka och det är här Columbus ligger begravd.

Det hålls nästan 3.000 festarrangemang – eller fiestas – i Spanien varje år. Och Sevillas festkalender är långt ifrån tråkig, för spanjorerna älskar att festa. Andalusien och Sevilla bjuder på färgstarka och underhållande uppvisningar och festerna avlöser varandra. Man kanske firar en religiös högtid, en ny årstid eller att det blev en bra skörd. Som regel ingår de katolska helgonen i festligheterna, men även de lite mer seriösa religiösa processionerna slutar alltid med ett explosion av musik, mat, lantvin och dans. Särskilt våren (april/maj) i Sevilla präglas av två stora folkfester, nämligen påskveckan och festivalveckan i april.

Sevilla kan vara ett riktigt bra resmål när man vill fördjupa sig i ämnena religion och historia.


Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera yrkesmässiga besök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

Det finns gott om möjligheter för spännande besök och upplevelser i Sevilla som vi kan hjälpa till med. Det skulle t.ex. kunna vara besök hos en olivoljetillverkare eller en keramikfabrik, en svängom på en dansskola för flamenco eller en utflykt till Córdoba med besök i Mezquita – Catedral de Córdoba.

Pris

Frånpris per person vid minst 10 pers.

SEK 4 095:-

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Kommentarer till pris

  • Sevilla fem dagar/fyra nätter
  • Flygbiljett Sverige - Sevilla t/r
  • Boende på hostel i flerbäddsrum
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter och vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker denna typ av utflykter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: