5 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 4 950:-
I den gamla stadsdelen hittar man flera intressanta byggnadsverk som har utsetts till världskulturarv och olika kvarter med en riktigt folklig stämning, såsom Triana och La Macarena. Ett besök till den imponerande katedralen och slottet Alcázar är obligatoriskt när man är i Sevilla. Katedralen är världens största gotiska domkyrka och det är här Columbus ligger begravd.

Det hålls nästan 3.000 festarrangemang – eller fiestas – i Spanien varje år. Och Sevillas festkalender är långt ifrån tråkig, för spanjorerna älskar att festa. Andalusien och Sevilla bjuder på färgstarka och underhållande uppvisningar och festerna avlöser varandra. Man kanske firar en religiös högtid, en ny årstid eller att det blev en bra skörd. Som regel ingår de katolska helgonen i festligheterna, men även de lite mer seriösa religiösa processionerna slutar alltid med ett explosion av musik, mat, lantvin och dans. Särskilt våren i Sevilla präglas av två stora folkfester, nämligen påskveckan och festivalveckan i april.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera yrkesmässiga besök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

Det finns gott om möjligheter för spännande besök och upplevelser i Sevilla som vi kan hjälpa till med. Det skulle t.ex. kunna vara besök hos en olivoljetillverkare eller en keramikfabrik, en svängom på en dansskola för flamenco eller en utflykt till Córdoba med besök i Mezquita – Catedral de Córdoba.

I priset ingår

  • Sevilla fem dagar/fyra nätter
  • Flygbiljett Sverige - Sevilla t/r
  • Boende på hostel i flerbäddsrum

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

Om gruppen flyger till Málaga i samband med resan till Sevilla kan man med fördel stanna till i Granada på vägen och besöka Alhambra-palatset.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: