Att resa till en av Spaniens storstäder innebär ett oändligt och aldrig sinande utbud av restauranger i alla prisklasser, underhållning och aktiviteter dygnet runt och en uppsjö av olika boendealternativ. Vi hjälper dig att gallra i havet av upplevelser och guidar dig till det som passar din smak och plånbok. Vi hjälper dig också att kombinera storstadsbesöket med fortsatta resor i Spanien, eller varför inte med vidare färd till ännu en spännande storstad. Se våra övriga storstadsresor runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

På bilresa genom Spanien och Portugal

Upplev det äkta Spanien och charmiga Portugal på denna roadtrip på egen hand – som bjuder på nya och gamla huvudstäder, autentiska regioner, historiska städer och dramatiska landskap späckade med vinrankor. Se fram emot gyllene städer, portvin och brusande floder.
Läs mer
14 dagar
APRIL - OKTOBER
från 25 450:-
Road trip & äventyr i Spanien

Aktivt kör själv-äventyr i Spanien

Om du älskar att uppleva nya platser i full fart är denna skräddarsydda resa för dig! Rulla ner fönstret på din hyrbil och njut av Spaniens landskap från San Sebastian till Barcelona. Längs vägen får du lära känna Spanien bättre och fysiskt utmana dig själv med häftiga aktiviteter som surfing i San Sebastian och rappellering, vandring och forsränning vid Espot.
Läs mer
11 dagar
APRIL - OKTOBER
från 25 450:-
Med buss genom Spanien

Med tåg genom Spanien

Få en annorlunda reseupplevelse när du reser med tåg runt i norra Spanien. Du reser till Spaniens två största städer Madrid och Barcelona, den kända vin- och tapasstaden Logroño, surf och kulturstaden San Sebastián i Baskien för att sedan avsluta resan med avslappning, sightseeing och äventyr på soliga Mallorca.
Läs mer
15 dagar
APRIL - OKTOBER
från 10 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Lotta Avellén

Lotta Avellén

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: