Trygghetsgaranti för dig som bokar resa för 2022-2023 Läs mer här!
15 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 25 950:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
På huvudön Mahé finns världens kanske minsta huvudstad; Victoria. Här hittar men shopping - om än i begränsad skala men man skall inte missa den läckra marknaden Sir Selwyn Selwin Clarke Market. Andra höjdpunkter på ön är att besöka teplantager och den botaniska trädgården. Öns längsta och kanske vackraste stränder är Beau Vallon och Anse Royale. Bor man vid Beau Vallon är det marknad med BBQ och drinkvagnar varje onsdagskväll.

Nästa ö är Praslin - lite mindre än Mahé och mest känd för världsarvet Vallée de Mai Nature Reserve där den unika nöten Coco de Mer växer. Här finns också några av världens vackraste stränder som Anse Lazio och Grand Anse Beach. Ön har två busslinjer, en som går medsols och en som går motsols så det är enkelt att ta sig runt på egen hand.

Sist, minst men bara i storlek är La Digue. För många sinnebilden av paradiset med mycket få bilar utan här cyklar man eller kanske till och med åker oxkärra. Ön har fina vandringsmöjligheter och som sina grannöar finns här också absolut fantastiskt vackra stränder som Anse Source d'Argent och Grand Anse.

Läs mer om Seychellerna här.
Se alla våra andra fantastiska reseförslag till Seychellerna här

Bästa reseperiod

Man kan åka till Seychellerna året om. Oktober till mars blåser nordvästliga vindar som ger behagligt väder, inte för fuktigt. Bästa tiden är april-maj och oktober-november även om det kan bli väldigt varmt just i april. Temperaturen ligger runt 26-30 grader hela året.

Det kan komma en del regn och blåst under december - januari och det kan gå en del vågor juni – september. Vissa tider på året är det mycket sjögräs på stränderna, speciellt på Praslin.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1 - Avresa
Du flyger från Skandinavien till Seychellerna med en mellanlandning på vägen.
Dag 2 - Ankomst
Du möts av vår samarbetspartner på plats och har sedan en privat transfer till ditt hotell på Mahé där du bor i ett standard dubbelrum inklusive frukost.
Dag 3-5 - Mahé
Sköna, lata dagar på Mahé. Du kan antingen bara ta det lugnt och njuta av sol, bad och strand eller göra utflykter på ön. Man kan hyra bil men kom ihåg att vägarna är smala och det är vänstertrafik här. Annars finns det gott om lokalbussar och passa på att besöka den lilla huvudstaden Victoria med sina pittoreska kvarter och läckra marknad. På onsdagskvällarna är det marknad med BBQ och drinkvagnar på Beau Vallon. (F)
Dag 6 - Mahé till Praslin
Du har idag en privat transfer till färjan och åker nu vidare till ön Praslin. Där möts du igen av vår samarbetspartner och har en privat transfer till ditt hotell där du bor i standard dubbelrum inklusive frukost. (F)
Dag 6-9 - Praslin
Förutom de fantastiska stränderna finns här ett UNESCO:s världsarv i form av Vallée de Mai Nature Reserve där den unika nöten Coco de Mer växer. Här finns också några av världens vackraste stränder som Anse Lazlo och Grand Anse Beach. Ön har två busslinjer, en som går medsols och en som går motsols så det är enkelt att ta sig runt på egen hand. Härifrån kan man också boka till utflykter till ön Curieuse där man badar, vandrar vid mangroveträsk och ser de enorma sköldpaddorna Seychellerna är kända för. (F)
Dag 10 - Praslin till La Digue
Du har idag en privat trasnfer tillbaka till färjan och åker vidare ett litet skutt till den lilla paradisön La Digue där du möts och har en transfer till ditt hotell som är mer som ett pensionat egentligen. (F)
Dag 10-13 - La Digue
La Digue är nog så nära sinnebilden av paradiset man kan komma. Här är bilarna få och här cyklar man eller kanske till och med åker oxkärra. Ön har fina vandringsmöjligheter och som sina grannöar finns här också absolut fantastiskt vackra stränder som Anse Source d'Argent och Grand Anse. (F)
Dag 14 - Hemresa
Nu är det dags att ta farväl av Seychellerna. Du har en privat transfer till färjan och åker sedan tillbaka till huvudön Mahé där du har en busstransfer tillbaka till flygplatsen. Du flyger hem igen till Skandinavien och har en mellanlandning på vägen. (F)
Dag 15 Hemkomst

Övernattningar

Fyra nätter på hotell på Mahé
Fyra nätter på hotell på Praslin
Fyra nätter på pensionat på La Digue
Trygghetsgaranti

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

året om

Packlista

 • Kläder för väder
 • Regnkappa eller poncho
 • Badkläder & handduk
 • Minst ett par stadiga skor
 • Hatt, solkräm & myggspray

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien - Seychellerna t/r (inklusive bagage)
 • Transfers mellan flygplats - hotell - färja med buss på samtliga öar
 • Färja Mahé-Praslin-La Digue-Mahé
 • 4 nätter på hotell på Mahé (Hotel Augerine eller liknande) inklusive frukost
 • 4 nätter på hotell på Praslin (Bord Mer Villas eller liknande) inklusive frukost
 • 4 nätter på hotell/pensionat på La Digue (Cabanes des Anges eller liknande) inklusive frukost

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 0413-170 50 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF