11 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 30 950:-
Vi har satt ihop en öluff där du bor i vackra omgivningar på de två största öarna Mahé och Praslin. På Praslin övernattar du i en mysig stuga där du kan börja varje morgon med att njuta av frukosten på din privata terrass. Praslin är mest känd för världsarvet Vallée de Mai Nature Reserve där den unika nöten Coco de Mer växer. Här finns också några av världens vackraste stränder, som Anse Lazio och Grand Anse Beach.
På huvudön Mahe bor du vid den vackra stranden Glacis. Här har vi inkluderat en dagsutflykt till den lilla öpärlan La Digue där du kan utforska ön i eget tempo på cykel. På Mahé finns en av världens minsta huvudstäder; Victoria, där du hittar färgsprakande och livliga, lokala marknader. Andra höjdpunkter på ön är de många teplantagerna och den botaniska trädgården.
Vi kan nästa garantera att dina axlar har sjunkit ett par centimeter när du vänder hem igen efter resan.

Läs mer om Seychellerna här.
Se alla våra andra fantastiska reseförslag till Seychellerna här

Bästa reseperiod

Seychellerna är alltid behagligt att besöka, då både luft och vattentemperaturerna är behagliga året runt. Vädret på öarna bestäms av de två vindarna som blåser i området. Från oktober till mars blåser nordvästvinden, och från maj till september blåser sydostvinden som ger lite mer vind men också lite torrare klimat. Regntiden pågår under december, januari och februari.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa
Med badkläder och solkräm i resväskan är det idag avfärd mot några av världens vackraste stränder. Du flyger från Skandinavien till Seychellerna med en eller två mellanlandningar på vägen.
Dag 2: Ankomst till Seychellerna
Du hämtas på flygplatsen av din chaufför som kör dig till färjan som går mot Praslin. Njut av det vackra havet under den timmeslånga båtturen. Du hämtas härefter i hamnen och körs till din härliga stuga där du ska bo de kommande fyra nätterna.
Dag 3-5: Vistelse på Praslin
Under dina dagar på Praslin ingår en dagsutflykt till La Digue dit du tar en färja och hämtar ut en cykel vid ankomst. Du har hela dagen på dig att utforska denna lilla paradisö. Stränderna här är om möjligt ännu vackrare än på de övriga öarna - särskilt Anse Source D'argents skönhet är världsberömd. På Praslin kan du förutom de fantastiska stränderna även uppleva UNESCO-världsarvet Vallée de Mai där världens enda palmer med tvillingkokosnötter, Coco de Mer, växer. Här finns också några av världens vackraste stränder - Anse Lazlo och Grand Anse Beach. Ön har två busslinjer, en som går medsols och en som går motsols, vilket gör det enkelt att ta sig runt på egen hand. Härifrån kan du också boka en utflykt till ön Curieuse där du kan vandra vid mangroveträsk och se de enorma sköldpaddorna som Seychellerna är kända för. Kusten som du bor på - Cote D'or - erbjuder många mysiga, små restauranger som är väl värda ett besök. (F)
Dag 6: Från Praslin till Mahé
Idag hämtas du på ditt hotell och åker med färjan tillbaka till Mahé, där du ska bo de kommande nätterna vid stranden Glacis. (F)
Dag 7-9: Vistelse på Mahé
Nu väntar några sköna, lata dagar på Mahé. Njut av sol, bad och strand kombinerat med snorkel- och dykturer i det kristallklara havet. Är du nyfiken på det lokala livet kan vi rekommendera att göra utflykter runt omkring på ön. Du kan ta dig runt genom att hyra bil eller cykel, eller hoppa på någon av lokalbussarna. Passa på att besöka den lilla huvudstaden Victoria med sina pittoreska kvarter och livliga marknad. (F)
Dag 10: Avresa till Mahé
Det har blivit dags att ta farväl av Seychellerna. Du hämtas på ditt hotell och körs tillbaka till flygplatsen, där du vinkar farväl till paradiset för den här gången.
Dag 11: Hemkomst till Skandinavien

Övernattningar

Fyra övernattningar i villa på Praslin
Fyra övernattningar på hotell på Mahé

Winberg Travel kan erbjuda allt från hostel till mellanklasshotell och lyxresorter. Kontakta din reserådgivare för att hitta det boende som passar just dig och din budget.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

året om

Packlista

  • Kläder för väder
  • Badkläder
  • Minst ett par stadiga skor om du ska ut och vandra
  • Hatt, solkräm & myggspray

I priset ingår

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: