Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Boka tryggt

med oss på Winberg Travel

BOKA DIN RESA FÖR 2021 🌏!

Längtar du efter att resa igen? Du kan tryggt boka din nästa resa med oss på Winberg Travel med vårt trygghetspaket för alla resor som bokas för 2021. Detta innebär att om UD fortfarande, eller på nytt, har en reseavrådan för din destination och dina resedatum 14 dagar före avresa får du alla pengar tillbaka.

Du är i trygga händer när du bokar med oss. Vi finns här för dig före, under och efter resan. Så boka ett möte med oss, på telefon eller på vårt kontor och låt oss skräddarsy ditt nästa äventyr🌴. Ring 0413-170 50 eller boka en tid på vår hemsida!

Välkommen tillbaka - nu reser vi igen ❤️


Boka och res tryggt med Winberg Travel

Västra Kanada

Äventyr för alla

Följ med på en virtuell road trip till de fascinerande landskapen i västra Kanada!

Tillsammans upplever vi naturen och kulturen i västra Kanada. Vi besöker de vackra städerna Vancouver och Victoria, fortsätter med att utforska Kanadas karga västkust och Vancouver Island med sina små, mysiga städer och rika kultur, innan vi beger oss till de imponerande nationalparkerna Jasper och Banff i de Kanadensiska klippiga bergen.

Ida har själv bott i Vancouver under ett års tid och har erfarenhet av många underbara upplevelser som erbjuds besökare i västra Kanada. Under webinariet berättar hon om sina upplevelser och delar med sig av allt från kustens björnspaning till klippiga bergens fantastiska vyer – och massor däremellan!

Välkomna med på en virtuell resa till västra Kanada!!

Webinariet hålls den 14 oktober kl. 17:00. Du kan enkelt följa med på resan via din dator, surfplatta eller smartphone. Glöm bara inte att anmäla dig på vår hemsida!


Jag vill lyssna på webinariet!

Hawaii

Resekväll i Stockholm

Följ med Milla på en resekväll där ni åker till Hawaii! Hon har rest runt på Big Island, Maui, Kauai, Oahu och Molokaií och delar med sig av sina upplevelser och bästa tips. Hon har upplevt både stort och smått, tagit en öl och lyssnat på Mokokai´is pensionärsförenings fredagsjam och lagt blommor på Charles Lindberghs grav på Maui. Hon har druckit Mai Tai på Waikiki och surfat på Kauai. En road trip på Hawaii är ett minne för livet!

Kvällen den 22 oktober ses vi på Drottninggatan 83 kl. 18.00. Vi sitter coronasäkert i en luftig lokal och håller på i ungefär en timme. Kvällen bjuder på inspiration, tips och förslag på resrutter och upplevelser! Självklart är det gratis men glöm inte att anmäla dig på vår hemsida - ta gärna med en kompis!

Varmt välkomna!


Kom på vår resekväll i Stockholm!

Italiens höjdpunkter med tåg

Ett skräddarsytt äventyr

Ta tåget och upplev några av Italiens kända och mer okända historiska och kulturella höjdpunkter. Italiens mest spännande städer fullspäckade med spännande historiska lämningar, äventyr och massor med små trattorior där man äter cicchetti, Italiens svar på tapas, till lunch. Reser du nu får du även uppleva ett Venedig utan trängsel.

Så låt oss skräddarsy din upplevelseresa i sköna Italien. Du åker tåg mellan några av Italiens läckraste städer och platser, bor på handplockade små hotell - självklart kan du ändra dem - vi har allt från coola hostels till fantastiska lyxhotell. Resan börjar i Venedig, en av väldens mest fascinerande städer och fortsätter sedan till Florens, Rom för att avslutas i Sorrento på Amalfikusten. Vi har inkluderat en dagsutflykt till Pompeji men annars har du dagarna fria för egna äventyr. Varva höjdpunkter med våra tips till italienska upplevelser "off the beaten path".

Låter detta spännande? Ring 0413-170 50 eller boka ett möte så berättar vi mer.


Venedig & Italiens höjdpunkter

Resesugen?

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett personligt möte eller telefonrådgivning så vi kan hjälpa dig när det passar dig bäst! Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka möte med oss

Resklar!

Ladda ner appen

Vi uppdaterar vår hemsida kontinuerligt med information från UD om vilka länder som omfattas av reseavrådan. Vi vill också tipsa om att man kan ladda ner UD:s app "Resklar" där man alltid har tillgång till den senaste informationen och där man kan anmäla sig till "svensklistan" inför sin utlandsresa.


Viktig info om din resa