Kära alla,

Det är extremt mycket nu – både på telefon och på mail – vi gör allt för att besvara alla frågor fort och korrekt. Vi ber om tålamod och förståelse då vi befinner oss i en situation ingen av oss varit i tidigare.

Du får detta mail för att du är ute på resande fot just nu. Du har säkert hört att svenska UD har lagt en reseavrådan för samtliga länder från 14 mars till 15 april. Detta gäller utresor och berör inte din resa direkt.

Vill du avbryta din resa i förtid hjälper vi självklart till med ombokningar. Du kommer dock inte få någon återbetalning för outnyttjade tjänster som hotell, utflykter etc. Vi arbetar med vanliga ombokningsavgifter och eventuella prisskillnader i biljettpris kommer debiteras dig. Vi rekommenderar att du kontrollerar villkoren i din reseförsäkring och se vad den täcker.

Ni bestämmer naturligtvis helt själva om ni istället stannar kvar och fortsätter att njuta av semestern.

Ni kan maila info@wt.se som bevakas fram till klockan 22 ikväll 15/3 och sedan från 06.00 i morgon bitti igen. Vi sitter sedan redo vid telefonerna igen från klockan 10.00 i morgon. Extremt akuta ärenden som måste avklaras nu kan ni vända er till vår jourtelefon med.

Ännu en gång, tack för ert tålamod och er förståelse.

Vi på Winberg Travel


Läs mer här!