Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Underbara Island

Äventyr för alla

Längtar du efter upplevelser och äventyr är Island perfekt! Vi skräddarsyr familjeresor som passar familjemedlemmar i alla åldrar, eller varför inte resa med vännerna. Åk på en road trip, prova glaciärvandringar eller hisnande dykning i kristallklart och iskallt vatten mellan kontinentalplattorna som skiljer Europa och Amerika åt.

Mitt i Nordatlanten hittar du ett modernt samhälle byggt på traditioner och sagor ända från vikingatiden. Den magiska naturen erbjuder vulkaner, gejsrar, glaciärer, fjordar och vattenfall. Och i vattnen runt ön hittar du sälar, delfiner, späckhuggare och knölvalar. Island har också ett rikt kulturliv med massor av festivaler som pågår året runt. Vi har laddat vår hemsida med några av våra favoritförslag - eftersom vi skräddarsyr alla resor går det självklart att ändra precis som man vill.


Åh vad Island låter spännande - jag är nyfiken!

Äventyr, solsken eller storstad?

Vi har tipsen för Europasemestern

Många av oss längtar ut i världen och vi kan redan nu åka till några av Europas vackraste platser!

Vill du ha en kul och cool storstadsupplevelse så har vi massor med tips och förslag. Vi bokar flyg, hotell och utflykter. Så oavsett om du längtar efter att strosa på Promenades des Anglais i Nice, utforska de historiska kvarteren i Luxemburg eller göra en GoT upplevelse i Dubrovnik så hjälper vi dig.

Några av världens vackraste vandringar hittar man i Italien - från Dolomiterna i norr, pilgrimsvandringar i Toscana till klassiskt vackra Cinque Terre utmed kusten. Vi har också vidunderligt vackra flodkryssningar att föreslå.

Är det adrenalin du är ute efter rekommenderar vi 4WD eller snöskoter på Island och surfing utmed Portugals karga kust. Eller varför inte flyga med en luftballong över Montserrat i Spanien?

Vi hjälper dig att skräddarsy din resa - ring oss på 0413 - 170 50 eller boka ett möte så är du snart ute på resande fot!


Europa är kul - läs mer här!

Pilgrimsvandra med oss

Camino de Compostela

Följ med oss och vandra den tusenåriga vägen till Sankt Jakobs grav i katedralen i Santiago de Compostela. Kanske du tänkt och drömt om detta länge så varför inte passa på nu? 🚶‍♀️🚶‍♂️🚶‍♀️🚶‍♀️🕍

Vi vandrar den sista delen av klassiska ”Camino Francés” - den franska vägen. Vi är en mindre grupp och någon av oss på Winberg Travel är med som färdledare. Man behöver ingen dyr utrustning, behöver inte alls vara någon atlet utan allt som behövs är bra skor, ett glatt humör och kunna gå dryga milen i lagom takt varje dag. Allt man bär med sig är en ryggsäck med vatten och det man kan tänkas behöva under dagen - bagaget låter vi skicka. Vi bor på enkla men bekväma hotell. Totalt vandrar vi 114 kilometer av den nästan 900 kilometer långa vandringsleden. Just den franska vägen betecknas som huvudleden och blev ett UNESCO:s världsarv 1998.

Vi har avresor 6 september 2020 samt 10 & 24 april 2021. Vi håller också ett webinarium om vandringen den 20 september - läs mer och anmäl dig på vår hemsida.


Pilgrimsvandring är något för mig - klicka här

Maldiverna - vilken dröm

Upplevelser ovan och under vattenytan

TROPISKA ÄVENTYR PÅ MALDIVERNA 🌴
Drömmer du om kritvita sandstränder, vajande palmer och turkosblått vatten? Längtar du efter avkoppling i en tropisk miljö med ett överflöd av upplevelser både ovan och under vattenytan då det nog Maldiverna du drömmer om.

Maldiverna är så mycket mer än man tror. Vi hjälper dig att hitta precis rätt ö för dig. Är det dykning, snorkling, romantik eller äventyr du söker? Eller varför inte hyra ett eget hus, äta lokal mat, få nya vänner och uppleva ett annorlunda paradis? Låt oss inspirera dig - klicka in på vår hemsida 👇 eller ring 0413-170 50 så hjälper vi dig att planera och boka ditt äventyr!


Äventyr och upplevelser på Maldiverna - mer inspiration här

Kom på våra resekvällar

Stockholm, Malmö, Eslöv eller virtuellt

Nu när världen börjar öppna upp sig så sakteliga så vi har planerat in en massa kul och inspirerande resekvällar. Vi håller dem dels på plats i Malmö, Eslöv och Stockholm och vi håller även webinarier där vi tillsammans gör en virtuell resa via dator, läsplatta eller smartphone! Vi berättar om våra egna resor runt om i världen, ger tips och förslag om hur, när och var man reser för att skräddarsy sin bästa resa.

Har du någon specifik resa du är nyfiken på - hör av dig så kan vi göra en resekväll eller en virtuell resa av just din destination!

Vårt kommande program ser ut så här - men håll koll på vår hemsida för vi lägger upp nya datum och destinationer hela tiden! Självklart är det gratis - men glöm inte att anmäla dig på vår hemsida!

Resekvällar
Nya Zeeland & Australien 6 oktober i Eslöv
Hawaii 22 oktober i Stockholm
Malaysia 24 november i Malmö

Webinarier - virtuella resor
Seychellerna 13 augusti
Malaysia 19 augusti
Japan 25 augusti
Thailand 10 september
Camino de Compostela 20 september
Indonesien 4 november
Sydafrika 9 december


Ett klick från en kul resa!

Boka möte med oss

på telefon eller i Eslöv

Börjar längtan efter att resa göra sig ordentligt påmind är du mycket välkommen att boka ett möte med oss. Vi finns både på telefon och i våra fina lokaler i Eslöv vardagar mellan 10-15. Bara boka en tid via vår hemsida så hjälper vi dig att göra resedrömmar till verklighet.


Klicka och boka inspirationsmötet här!