Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Nyfiken på vandring

till hösten?

Hejsan!

Vi har ju varit i kontakt tidigare kring vandringsresor och vi vill bara höra om du fortfarande är nyfiken på en vandringsresa till hösten? 🕵️‍♀️🕵️‍♀️🕵️‍♀️

Vi har platser kvar på våra pilgrimsvandringar till Santiago de Compostela med avresor från både Köpenhamn och Stockholm - vill du åka från annan avreseort säg bara till så kommer vi med ett förslag.

Många frågar vilka reserestriktioner som finns för Spanien och glädjande nog så gäller ingen reseavrådan från UD. Skulle det komma har vi vår Trygghetsgaranti som ger kostnadsfri av- eller ombokning.

För att få resa in i Spanien skall man ha en negativ PCR-test som inte får vara äldre än 72 timmar före ankomst. Man skall också fylla i en hälsodeklaration på nätet. Vi håller ett webinarie-möte med alla deltagare innan avresa och går igenom alla frågor och funderingar för att allt skall gå som på räls!

Vi gör den pilgrimsvandringen till Santiago de Compostela i höst och har platser kvar på avgångarna den 4 och den 25 september. Vi vandrar delar av ”Camino Francés” - den franska vägen - från Sarria till Santiago de Compostela där vi dessutom har en extra dag på oss utforska och upptäcka den vackra staden. Vi bor på enkla men bekväma hotell och låter skicka packningen mellan våra boenden för att riktigt kunna njuta av vägen. Totalt vandrar vi 114 kilometer av den nästan 900 kilometer långa vandringsleden. Just den franska vägen betecknas som huvudleden och blev ett UNESCO:s världsarv 1998.

Vad krävs för att kunna göra vandringen? 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️ Vi går i genomsnitt ca 20 kilometer om dagen. Den längsta vandringen är 25 kilometer och den kortaste 14 kilometer. Underlaget skiftar mellan sand, grus, asfalt och kullersten. Det finns både uppförs- och nedförsbackar på vägen. Då vi skickar bagaget behövs bara en lättare dagsryggsäck. Detta tillsammans med väl ingångna vandringskängor och gott humör underlättar vandringen och man behöver absolut inte vara en atlet för att både klara av och njuta av vandringen.

I resan ingår flyg från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, hotell med frukost och bagagetransport mellan hotellen. Svensktalande färdledare finns med under hela vandringen som ser till att vi stretchar var femte kilometer, håller styr på det som behöver hållas styr på, har koll på kartan och kommer med lunch & middagstips. Milla är med den 4 september och Rasmus är med den 25 september. Innan resan håller vi ett virtuellt informationsmöte då vi går igenom tips, tricks och vad man skall tänka få för att få ut det mesta av sin vandring. 😎👍

VARMT VÄLKOMNA önskar vi på Winberg Travel! 💚💚💚


Jag är nyfiken på att vandra med Winbergs!

Resesugen?

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett telefonmöte nu med en gång eller ett socialt distanserat personligt möte lite längre fram! Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka möte med oss

Trygghetsgaranti!

Boka lugnt

Köper du en paketresa med avresa efter 1 maj 2021 erbjuder vi dig gratis om- eller avbokning fram till avresa om svenska Utrikesdepartementet fortfarande har eller lägger en ny reseavrådan för de destinationer som ingår i din resa. Läs på vår hemsida eller ring oss så berättar vi mer!


Trygghetsgaranti