Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Massor med virtuella

äventyr i april!

VÄLKOMMEN TILL WINBERGS VIRTUELLA ÄVENTYR! 👍👍👍

Vi på Winbergs älskar att dela med oss av våra äventyr - och vi har fyllt kalendern för april månad med massor av virtuella resor. Läs mer här nedan och anmäl dig på så många du bara kan och vill - vi bjuder på bilder, tips & inspiration för framtida upplevelser!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram där vi inspirerar och kommer med resetips och erbjudanden varvat med vackra bilder! 😎😎😎Välkommen till oss på Winberg Travel!

Webinarium

Svalbard den 8 april kl. 17.00

Följ med Ida på en virtuell upptäcktsfärd till ögruppen SVALBARD som ligger halvvägs mellan Norge och Nordpolen. En av Europas sista vildmarker med vidsträckta, öde isfält och en historia som sträcker sig tillbaka till 1100-talet!

Svalbard kallas omväxlande för isbjörnarnas rike eller Europas sista vildmark – oavsett vilket är Svalbard en storslagen upplevelse med ett helt unikt djurliv och en spännande, fantasieggande och samtidigt lite kuslig skönhet. Här samlas naturälskare och äventyrare för att njutningsfyllt insupa den kärva skönheten!

Följ med Ida till Svalbard - glöm inte att anmäla dig via vår hemsida - varmt välkommen!


Anmäl dig till vårt webinarium om Svalbard här!

Följ med på virtuella äventyr till

Bali 13 april kl. 17.00

Karin guidar er runt på Bali – Gudarnas ö och de minst lika gudomliga Gili-öarna och upplev makalös, grönskande natur och böljande risterrasser, kristallklart vatten, en spännande historia och kultur samt otroligt vänliga människor – ett resmål som på alla sätt är den perfekta destinationen för såväl den som reser ensam, som par eller med hela familjen.

Hon berättar om sina egna resor till Bali, Lombok och Giliöarna, vad hon tyckte var bäst, roligast och vackrast och vad man absolut inte får missa när man åker hit.

Anmäl dig på vår hemsida och följ med Karin via din dator, läsplatta eller smartphone!


Åh jag vill höra mer om Bali!

Följ med på en virtuell resa Jorden Runt

Onsdag 21 april kl. 19.00

Följ med Winberg Travel på en resa jorden Runt på 60 minuter! 🌎🌍🌏 För alla er som älskar att resa och som känner att nu behövs det en ordentlig resa jorden runt!

Vi har gjort ett potpurri på några av våra älsklingsplatser och älsklingsaktiviteter jorden runt. Allt från pilgrimsvandring till tältsafari i Afrika, husvagnsäventyr på Nya Zeeland till road trip på Hawaiis vackra öar. Vi hinner även en sväng till Sydamerika för att dricka vin i Argentina och snorkla med sälar på Galapagos. 🌎🌍🌏

Anmäl dig på vår hemsida och följ med via din dator, läsplatta eller smartphone. Nu åker vi!!!


Jorden Runt på 60 minuter

Tanzania & Zanzibar

Safari, äventyr, kryddor och sandstränder

Följ med Milla till Tanzania & Zanzibar - safari med stora naturupplevelser och äventyr. Vi åker sedan till kryddön med vita vackra stränder och en dramatisk och spännande historia. Längtar du efter en resa till en fjärran destination i vackra omgivningar, blått hav och sand mellan tårna är Zanzibar en perfekt plats. Självklart besöker vi Stone Town. Ett UNESCO:s världsarv med spännande arkitektur, livliga marknader och öns absolut bästa caféer.

Webinariet om Tanzania & Zanzibar är enkelt att följa online, via sin egen dator, mobil eller surfplatta. Anmäl dig på vår hemsida så ser vi fram emot en härlig virtuell resa till en av världens mest spännande upplevelser och öar – varmt välkomna!


Jag vill åka med på safari och kryddäventyr!

Resesugen?

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett telefonmöte nu med en gång eller ett socialt distanserat personligt möte lite längre fram! Maila oss på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa snart planerad, bokad och klar!


Boka möte med oss

Trygghetsgaranti!

Boka lugnt

Köper du en paketresa med avresa efter 1 maj 2021 erbjuder vi dig gratis om- eller avbokning fram till avresa om svenska Utrikesdepartementet fortfarande har eller lägger en ny reseavrådan för de destinationer som ingår i din resa. Läs på vår hemsida eller ring oss så berättar vi mer!


Trygghetsgaranti