Trygghetsgaranti för dig som bokar resa för 2021-2022 Läs mer här!
Gratis föredrag
Under denna virtuella resa beger vi oss till ögruppen Svalbard som ligger halvvägs mellan Norge och Nordpolen. En av Europas sista vildmarker med vidsträckta, öde isfält och en historia som sträcker sig tillbaka till 1100-talet!

Svalbard kallas omväxlande för isbjörnarnas rike eller Europas sista vildmark – oavsett vilket är Svalbard en storslagen upplevelse med ett helt unikt djurliv och en spännande, fantasieggande och samtidigt lite kuslig skönhet. Här samlas naturälskare och äventyrare för att njutningsfyllt insupa den kärva skönheten!

På Svalbard finns fler isbjörnar än människor, nu är det visserligen bara 3000 bofasta varav 2000 bor i den färggranna lilla staden Longyearbyen, men ändå. Trots sitt avlägsna läge finns i staden Longyearbyn ett relativt stort utbud av restauranger, barer, butiker och kulturella aktiviteter. Som besökare slås man av hur intensivt man arbetar med hållbarhetsfrågor, nästan två tredjedelar av Svalbard består av skyddade områden. Här finns sex nationalparker, fågelreservat och naturreservat. Detta är nog så nära en expedition till Nordpolen många av oss någonsin kan komma!

Följ med när vi reser virtuellt till denna spännande utpost i norr. Vi lär oss om livet och naturen på Svalbard och kanske blir du inspirerad till att själv planera en framtida resa för att se Svalbard med dina egna ögon!

Varmt välkommen!
Ida

Anmälan till Webinarium

Status Datum Tidpunkt

Information

Plats
Detta är en virtuell resa vi gör online. Du kommer få en länk till webinariet i det bekräftelsemail som du får när du anmäler dig.
Läs mera om

Det finstilta

Finns det inga lediga platser sätts du på väntelista och får besked via mail när/om du fått plats.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF