Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Åk på upplevelseresa till Thailand i vinter 🌴🍍🌅

Lägg vintermörkret bakom dig och åk på äventyr under den tropiska himlen i Thailand!

Ta en paus från vintermörkret, minusgraderna och snön med Winberg Travels spännande vinternyhet: Upplevelseresa i Thailand.

Här är din chans att få uppleva jul och nyår under varmare himmelsstråk, eller så kan du resa i januari-april, när vinterkylan fortfarande håller ett hårt grepp om oss.


Byt snöstorm mot varma vindar

Resan som har allt

Storstad, djungel och ö-luff

Vi har satt ihop drömresan för dig som älskar kombinationen av stad och strandliv, kryddat med lite äventyr.
Du börjar med att besöka livliga Bangkok, där du kan utforska livet längs floden, shoppa och njuta av fantastisk, thailändsk streetfood.
Härefter upplever du naturen i djungeln vid Sai Yok Nationalpark innan du kan slappna av i det härliga havet vid Koh Chang och uppleva lugna, charmerande och orörda paradiset Koh Kood.

Resan har ett färdigt program och fasta avrese- samt hemresedatum.


Se resans alla avresedatum här

Jul och nyår i Thailand

Avresedatum: 19/12 eller 26/12 2022

Boka senast: 28/10 2022


Fåtal platser kvar!

Sportlov i Thailand

Avresedatum: 11/2 2023

Boka senast: 13/12 2022


Läs mer och beställ din resa här

Första höjdpunkten:

På Bangkoks floder

I Bangkok spenderar du en förmiddag på en longtail-båt, där du njuter av den friska brisen från floden medan du åker nedför Chao Phraya – huvudfloden i Bangkok. Låt dig hänföras av utsikten över Bangkoks mäktiga siluett innan båten viker av mot de små bifloder som kallas klongs.
Du åker förbi lokala trähus byggda på pålar där tvätten vajar i vinden, thailändsk musik spelas på radion och vardagslivet pågår för fullt.


Upplev Bangkok

Andra höjdpunkten:

I en hängmatta i djungeln

Efter storstaden Bangkok blir kontrasterna enorma, när resan tar dig ut i djungeln. Här bor du på flytande hotell, omgiven av naturens ljud, fågelkvitter och stillhet. Sai Yok Nationalpark är en bergrik region täckt med teakträd och bambu, och här finns vilda elefanter, apor och hjortar.
Njut av vällagad mat på en flytande timmerflotte som dras av en longtailbåt. Dagarna spenderas badandes i floden, på vandringar i omgivningarna eller i lugn och ro i hängmattan.


Utforska djungeln

Tredje höjdpunkten:

Stillhet på Koh Kood

Resans sista del spenderas på paradisön Koh Kood. Här finns privat sandstrand och trädgård som hör till ditt hotell.
Vill du vara mer aktiv på semestern kan du cykla eller vandra till öns kuperade, gröna hjärta. Eller hyra scooter och köra runt till några av de små, mysiga fiskebyarna på ön, där du kan köpa nyskördad ananas och vattenmelon.


Bada i kristallklara vatten

Vill du jobba hos Winberg Travel?

Drömmer du om att sälja och paketera unika reseupplevelser?
Sök då jobbet som Travel Consultant Trainee hos Winberg Travel!
Reslusten hos våra kunder är större än på länge och vi har återigen fullt upp med att planera resor till hela världen, för äventyrslystna resenärer i alla åldrar. Därför behöver vi nu förstärka vårt team med fler kollegor och letar just nu efter två trainees!

Läs mer om tjänsten och ansök direkt på länken nedan 👇


Jobba hos Winberg Travel!