Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Senaste nytt från Winbergs gruppavdelning

Vi skriver till dig för att du tillsammans med din organisation, ditt företag, skolklass eller vänner tidigare har rest med oss på Winberg Travel. Vi hoppas att du och dina medresenärer var riktigt nöjda med resan!

Här på Winberg Travel är arbetet nu i full gång för att planera och boka resor för våren 2023, men faktiskt även redan för hösten 2023 till de riktigt populära destinationerna. Ju tidigare vi bokar, desto förmånligare priser och större valmöjligheter får vi, och desto bättre reseförslag kan vi sedan erbjuda dig.

Har ni på ditt företag, din organisation eller din skola redan börjat prata om nästa års resor? I så fall kanske det här nyhetsbrevet kan fungera som inspiration för dig! Boka sedan in ett möte med vår gruppavdelning för att höra mer om hur er nästa gruppresa kan bli så bra som möjligt.


Kontakta vår gruppavdelning här

Magnifika resmål bara ett par timmar bort

Vi européer är minst sagt bortskämda med härliga resmål på nära håll. Bara ett par timmars flygresa bort hittar vi storstäder, historiska sevärdheter, magisk natur och storslagna kuststräckor.

Vilka ramar vill ni ha för er nästa gruppresa? Vill ni kombinera kickoffen med dagar på stranden, erbjuda en skolresa med fokus på både historia och kultur, eller ha er nästa konferens i en myllrande storstad?

Vi på Winberg Travel har stor erfarenhet och kunskap av alla olika sorters gruppresor, och står redo att uppfylla just dina önskemål!


Se alla våra gruppreseförslag här

Europas hetaste destinationer 2023

Låt oss inspirera dig till några av de allra trendigaste resmålen för grupper under det kommande året!

Marbella – solens huvudstad

Ständigt aktuella och populära Marbella i södra Spanien lockar med sina sandstränder och framför allt sitt solsäkra klimat nästan året runt. Marbella har jobbat aktivt med att utöka sin hållbara turism och att locka digitala nomader (alltså människor som tar med sitt jobb världen runt tack vare teknologi och internet) vilket i sin tur bidragit till att staden är hetare än någonsin. Här kombineras sol, högklassiga hotell och Michelin-restauranger.

Klicka dig vidare för att få hjälp med ett reseförslag till Marbella.


Perfekt för foodien och soldyrkaren

Slovenien – Europas hemligaste storfavorit?

Slovenien utsågs nyligen till världens bästa destination för hållbar turism. Ytterligare punkter på pluskontot är den låga prisnivån som gör det möjligt för dig att boka ett fint hotell, en god restaurang och spännande utflykter utan att det kostar hela årsbudgeten. Dessutom bjuder Slovenien på en storslagen, grön och varierad natur, vällagad mat och en hög servicenivå. Det finns också gott om saker att göra för den som vill ha en aktiv resa.

Kontakta oss för förslag på din Slovenien-resa!


Perfekt för den aktiva naturälskaren

Florens – meckat för den konstintresserade

Består din grupp av medresenärer av konst- och kulturintresserade? I så fall är italienska Florens ett måste!
Här hittar ni perfekt uthuggna statyer, pittoreska piazzor och världsberömda konstmuseer, samtidigt som Toscanas böljande kullar tronar i kulisserna. Ett besök i den väldoftande rosenträdgården Giardino delle Rose med utsikt över staden och en aperitivo på torget Santo Spirito är måsten vid ett besök här!


Perfekt för den kulturella konstnörden

Istanbul – fyllt med historiska influenser

Istanbuls historia är en mäktig berättelse – härifrån har nämligen både det romerska, bysantinska och osmanska riket styrts. Överallt i staden kan du känna historiens vingslag och de många kulturer som har satt sin prägel här. Upplev dessa influenser med egna ögon genom att utforska Istanbul. Här samsas de heliga platserna med exklusiva modedistrikt, en pulserande cafékultur och fotbollsälskande fans.

Boka ett möte med vår gruppavdelning för din resa till Istanbul.


Perfekt för den historieintresserade och den fotbollstokiga

Hittade du det du sökte?

Vi hoppas att vi nu har kunnat inspirera dig till din och din grupps kommande resa! Var våra reseförslag trots allt inte riktigt det du sökte är du alltid välkommen att kontakta vår gruppavdelning för ett skräddarsytt förslag som passar just din grupp.
Inga önskemål är för små eller stora för oss – vi ser det bara som en utmaning att skapa det perfekta reseförslaget för dig!


Vi ser fram emot att höra från dig!