På Winberg Travel skräddarsyr vi gruppresor till Italien. Så oavsett om du skall göra en studieresa, företagsresa eller resa med familjen hjälper vi dig att planera och boka din gruppresa.

Se ett urval av våra gruppresor till Italien är nedan.

Se alla gruppresor runtom i världen här

MED SVENSK RESELEDARE

Pilgrimsvandring i Toscana

Följ med på pilgrimsvandring genom Toscana, där du vandrar mellan böljande kullar och frodiga vingårdar medan du njuter av landskapet, historien och inte minst maten. På denna del av den klassiska pilgrimsvandringen Via Francigena mellan Lucca och Siena överraskas du av stora upplevelser varje dag, medan du vandrar tillsammans med en svensk reseledare och svenska medresenärer.
Läs mer
8 dagar
från 19 950,-

STUDIERESOR OCH SKOLRESOR

Italien - Milano

Milano är modets huvudstad och Italiens ekonomiska centrum. Shoppingmöjligheterna är oändliga, oavsett om du är ute efter designvaror eller bara letar efter några typiska lokala produkter.
Läs mer
5 dagar
från 3 950,-

Italien - Neapel

Neapel är en del av det genuina Italien. Den karga naturen finns precis runt hörnet, napolitanarna är stolta och lite egensinniga och staden har världens bästa pizzor.
Läs mer
6 dagar
från 3 950,-

Italien - Rom

Rom. Städernas stad. Den eviga staden. Kärt barn har många namn. Här väntar 3 000 års historia, enastående arkitektur och ett kök som kan få de flesta munnar att vattnas.
Läs mer
5 dagar
från 3 950,-

Italien - Bergamo

Vackra och charmiga Bergamo hör till en av norra Italiens äldsta städer. Staden är uppdelad i den moderna delen Bergamo Bassa och den antika stadsdelen Bergamo Alta med sitt idylliska läge på toppen av ett litet berg.
Läs mer
5 dagar
från 3 950,-

Italien - Bologna

En av Italiens vackraste städer bjuder på en härlig blandning av dåtid och nutid. Här hittar du museer, vackra kyrkor och fantastisk arkitektur i kombination med storstadspuls, livlig kafémiljö och inte minst goda shoppingmöjligheter.
Läs mer
5 dagar
från 3 950,-

Italien - Florens

I Florens finns en uppsjö av historia, konst och arkitektur i världsklass. Staden är ett perfekt studieresmål oavsett vilket intresseområde gruppen har.
Läs mer
5 dagar
från 3 950,-

Italien - Turin

Turin är en magisk och mystisk stad vid floden Po, med ett kungaslott mitt i staden. Den är hemstad åt Fiats bilfabrik och fotbollslaget Juventus och var även värd för vinter-OS 2006.
Läs mer
5 dagar
från 4 950,-

FÖRETAGSRESOR OCH FÖRENINGSRESOR

Italien - Gardasjön

På er företags- eller föreningsresa till Gardasjön har ni utöver det affärsmässiga och föreningsrelaterade möjlighet att uppleva Gardasjön som en vanlig resenär. Vårt varumärke är "upptäck världen", så förutom alla de praktiska delarna av resan kan vi ge dig råd om upplevelser i Garda som är lite utöver det vanliga.
Läs mer
4 dagar
från 5 695,-

Italien - Rom

På er företags eller föreningsresa till Rom har ni utöver det affärsmässiga och föreningsrelaterade möjlighet att uppleva Rom som en vanlig resenär. Vårt varumärke är "personlig service", så förutom alla de praktiska delarna av resan kan vi ge dig råd om upplevelser i Rom som är lite utöver det vanliga.
Läs mer
4 dagar
från 6 795,-

Italien - Milano

På er företags eller föreningsresa till Milano har ni utöver det affärsmässiga och föreningsrelaterade möjlighet att uppleva Rio som en vanlig resenär. Vårt varumärke är "upptäck världen", så förutom alla de praktiska delarna av resan kan vi ge dig råd om upplevelser i Milano som är lite utöver det vanliga.
Läs mer
3 dagar
från 8 095,-

Travel consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: