Tillsammans med vår samarbetspartner i Italien kan vi göra ett fullmatat program för en skolresa till Italien och säkra att det professionella innehållet i resan blir perfekt. Förutom flygbiljetter kan vi hjälpa till med besök på olika företag, skolor och museer. Vi hjälper er med hela resan - från början till slut!

STUDIERESOR OCH SKOLRESOR

Italien - Milano

Milano är modets huvudstad och Italiens ekonomiska centrum. Shoppingmöjligheterna är oändliga, oavsett om du är ute efter designvaror eller bara letar efter några typiska lokala produkter.
Läs mer
5 dagar
från 3 950,-

Italien - Neapel

Neapel är en del av det genuina Italien. Den karga naturen finns precis runt hörnet, napolitanarna är stolta och lite egensinniga och staden har världens bästa pizzor.
Läs mer
6 dagar
från 3 950,-

Italien - Rom

Rom. Städernas stad. Den eviga staden. Kärt barn har många namn. Här väntar 3 000 års historia, enastående arkitektur och ett kök som kan få de flesta munnar att vattnas.
Läs mer
5 dagar
från 3 950,-

Italien - Bergamo

Vackra och charmiga Bergamo hör till en av norra Italiens äldsta städer. Staden är uppdelad i den moderna delen Bergamo Bassa och den antika stadsdelen Bergamo Alta med sitt idylliska läge på toppen av ett litet berg.
Läs mer
5 dagar
från 3 950,-

Italien - Bologna

En av Italiens vackraste städer bjuder på en härlig blandning av dåtid och nutid. Här hittar du museer, vackra kyrkor och fantastisk arkitektur i kombination med storstadspuls, livlig kafémiljö och inte minst goda shoppingmöjligheter.
Läs mer
5 dagar
från 3 950,-

Italien - Florens

I Florens finns en uppsjö av historia, konst och arkitektur i världsklass. Staden är ett perfekt studieresmål oavsett vilket intresseområde gruppen har.
Läs mer
5 dagar
från 3 950,-

Italien - Turin

Turin är en magisk och mystisk stad vid floden Po, med ett kungaslott mitt i staden. Den är hemstad åt Fiats bilfabrik och fotbollslaget Juventus och var även värd för vinter-OS 2006.
Läs mer
5 dagar
från 4 950,-

Travel consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: