5 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 3 950:-
I hjärtat av Milano kan man känna hur staden riktigt sjuder av italiensk innovation när det kommer till mode och mat. Dessutom bjuder staden på konst och kultur i världsklass.
På Piazza del Duomo kan du beskåda en av Europas största och mest karakteristiska katedraler, helt klädd i vit marmor och utsmyckad med en tornspira och över 3 000 statyer.

Medan du beundrar konstverken inne i kyrkan kan du för en stund finna inre ro, innan du återigen ger dig ut i den hektiska metropolen. Här går du förbi eleganta modesalonger och genom den berömda Vittorio Emanuele-gallerian, där affärsmän får sig en snabb lunch på en av de eleganta restaurangerna, och sedan vidare förbi La Scala – Milanos världsberömda och prestigefyllda operahus. Vid det stora historiska slottet Castello Sforzesco får du möjlighet att se enastående gobelänger och Michelangelos sista verk – Pietà Randanini.

Besök även konstnärskvarteret Brera, området Navigli, där stadens kanaler finns, eller det exklusiva området Corso Como, där kändisarna håller till. Staden myllrar av sociala tillställningar och restauranger. Oavsett om du är ute efter en aperitivo, middag eller något mer kulturellt, så som en opera eller konsert på Teatro alla Scala, så finns det något för alla.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan även ordna entrébiljetter och arrangera yrkesmässiga besök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

Det finns gott om möjligheter till både studiebesök och spännande rundturer i området. Du kan till exempel besöka Fernet Brancas produktionsanläggning, espressomaskinstillverkaren Rancilio eller Designermuseet Triennale. En utflykt till Como ger dig bland annat möjlighet att besöka silkestillverkare och Alessandro Volta-museet, ta bergbanan upp till Brunate eller utforska de olika vandringslederna. I Milano kan du också besöka vetenskapsmuseet Museo delle Scienze, gå på rundvisning på fotbollsstadion San Siro eller åka till en lokal vingård.

I priset ingår

  • Milano fem dagar/fyra nätter
  • Flyg Sverige - Milano t/r
  • Övernattning i rum för 3-4 personer med dusch/wc på rummet på 2-stjärnigt hotell
  • Frukost

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

Kom ihåg att studenter har gratis eller rabatterat inträde till statliga museer vid uppvisande av ett giltigt ID-kort.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: