5 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 3 895:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Det kanske inte bara är en tillfällighet att Michelangelo, Leonardo da Vinci, Giotto och Sandro Botticelli föddes i och omkring just Florens. Ännu idag hittar man många konstverk från renässansen i staden. Ett besök vid ett konstgalleri som Uffizierna eller en av de fantastiska kyrkorna kan ta andan ur även den största konstälskaren. Florens bjuder på ett överflöd av konst i världsklass!

Den berömda florentinska stilen och goda smaken hör inte bara till historien. Designer som Ferragamo, Pucci och Gucci har sina stilfulla butiker vägg i vägg med Fendi, Versace och Prada på stadens mest älskade shoppinggata Via Tornabuoni, och hos Luisaviaroma och Raspini hänger det internationella märken på galgarna.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera företagsbesök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

Ett förslag är att ta en rundvisning på en vingård med svensktalande guide där gruppen får lära sig om de kemiska processerna vid vinframställning. Vi rekommenderar även att gå på rundturer, se föredrag om t.ex. sociala förhållanden eller politik, besöka den geotermiska anläggningen i Larderello eller marmorbruket i Carraca, besöka en skola med guide, gå på modebesök eller besöka Leonardo da Vinci-museet i Vinci. Möjligheterna är oändliga!

I priset ingår

  • Florens sju dagar/fem nätter
  • Flyg Sverige - Florens t/r
  • Övernattning i rum för 3-4 personer på centralt beläget 2-stjärnigt hotell i den äldre stadsdelen, inkl. frukost
  • Alla rum har dusch/wc

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

Kom ihåg att studenter har gratis eller rabatterat inträde till statliga museer vid uppvisande av ett giltigt ID-kort.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 0413-170 50 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF