Sök
Sök
Statue af Neptun på Piazza del Nettuno, Bologna
Studieresa

Italien - Bologna

Frånpris per person vid minst 10 pers.

SEK 3 895:-

Reslängd: 5 dagar

En av Italiens vackraste städer bjuder på en härlig blandning av dåtid och nutid. Här hittar du museer, vackra kyrkor och fantastisk arkitektur i kombination med storstadspuls, livlig kafémiljö och inte minst goda shoppingmöjligheter.

På de smala gatorna bakom domkyrkotorget vimlar det av små stånd med läckra matvaror från den gröna och bördiga Poslätten. På stadens restauranger kan även den mest kräsna matälskaren tillbringa flera dagar med att provsmaka kallskurna delikatesser, fantastiska ostar, ljuvliga pastarätter och desserter som är en fröjd för gommen.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera yrkesmässiga besök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

Det finns gott om möjligheter till både studiebesök och rundturer i området. Man kan till exempel besöka Ferrari- eller Lamborghini-fabrikerna (dessvärre får man inte se själva produktionen), tillverkare av Parmaskinka och Parmesanost, keramikfabriker i Faenza och mycket annat.

Man kan även passa på att göra en utflykt till mikrostaten San Marino, Florens eller Cesenatico och ta en båttur på havet med de lokala fiskarna. Om du vill hålla dig i närheten kan du istället satsa på en matrundtur i Bologna.

Pris

Frånpris per person vid minst 10 pers.

SEK 3 895:-

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Kommentarer till pris

  • Bologna fem dagar/fyra nätter
  • Flyg Sverige - Bologna t/r
  • Övernattning i rum för 3-4 personer med dusch/wc på rummet på 2-stjärnigt hotell
  • Frukost
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter och vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker denna typ av utflykter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: