6 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 3 950:-
Om du vill uppleva Italien på riktigt, och inte bara den turistanpassade delen, så är det Neapel du ska åka till. Staden kämpar med sina utmaningar och omvärldens fördomar, men turister möts med nyfikenhet och hjälpsamhet – så länge man inte pratar om fotboll, politik eller den neapolitanska maffian.

Redan på flygbussen till centralstationen på Piazza Garibaldi kan man känna av stämningen. Du kan mycket väl passera en och annan Fiat 500 med nunnor bakom ratten och lastbilar lastade med grönsaker från inlandet i en salig blandning. Staden är uppbyggd i platåer, och från Posilipo-höjden har man en av världens vackraste utsikter över bukten med öarna, Vesuvius och Monte Faito-bergen.

Neapel bjuder på en befriande stämning och en skattgömma av upplevelser.
I Neapel finns det ungefär 500 stenugnar, och det går nog inte att få bättre pizza någon annanstans i hela världen. Prova till exempel Il Pizzaiolo del Presidente på Via dei Tribunali.

Napolitanarna föraktar byråkrati och statlig inblandning. Det sägs att napolitanarna klädde sig i t-shirtar med svarta diagonala streck från skuldra till höft i protest mot ett beslut om att man måste bära säkerhetsbälte.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera yrkesmässiga besök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

Förslag på upplevelser i Neapel

Vi kan hjälpa till med ert program i Neapel, oavsett vilket intresseområde. För de kulturintresserade kan vi rekommendera nationalmuseet Capodimonte, det underjordiska Neapel, Galleria Borbonica samt San Carlo-teatern.

Vi kan dessutom arrangera utflykter till Vesuvius, Pompeji, Amalfikusten med sina fina vandringsleder, lokala verksamheter och mycket mer.

I priset ingår

  • Neapel sex dagar/fem nätter
  • Flygbiljett Sverige - Neapel t/r
  • Övernattning i flerbäddsrum med dusch/wc på rummet på 2-stjärnigt hotell
  • Frukost

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

Kom ihåg att studenter har gratis eller rabatterat inträde till statliga museer vid uppvisande av ett giltigt ID-kort.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: