Sök
Sök
Napoli, Italien
Studieresa

Italien - Neapel

Frånpris per person vid minst 10 pers.

SEK 3 495:-

Reslängd: Sex dagar

Neapel är en del av det genuina Italien. Den vilda naturen finns precis runt hörnet, invånarna är stolta och lite egensinniga och staden har världens bästa pizzor.

Om du vill uppleva Italien på riktigt, och inte bara den turistanpassade delen, så är det Neapel du ska åka till.
Staden kämpar med sina utmaningar och omvärldens fördomar, men turister möts med nyfikenhet och hjälpsamhet – så länge man inte pratar om fotboll, politik eller den neapolitanska maffian.

Redan på flygbussen till centralstationen på Piazza Garibaldi kan man känna av stämningen. Du kan mycket väl passera en och annan Fiat 500 med nunnor bakom ratten och lastbilar lastade med grönsaker från inlandet i en salig blandning.

Staden är uppbyggd i platåer, och från Posilipo-höjden har man en av världens vackraste utsikter över bukten med öarna, Vesuvius och Monte Faito-bergen.

Neapel bjuder på en befriande stämning och en skattgömma av upplevelser.
I Neapel finns det ungefär 500 stenugnar, och det går nog inte att få bättre pizza någon annanstans i hela världen.
Prova till exempel Il Pizzaiolo del Presidente på Via dei Tribunali.

På en av stadens mysigaste torg, Piazza Bellini, samlas stadens ungdomar och bohemer.

Neapolitanarna föraktar byråkrati och statlig inblandning. Det sägs att neapolitanarna klädde sig i t-shirtar med svarta diagonala streck från skuldra till höft i protest mot ett beslut om att man måste bära säkerhetsbälte.


Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera yrkesmässiga besök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

Förslag på upplevelser i Neapel

Vi kan hjälpa till med ert program i Neapel, oavsett vilket intresseområde. För de kulturintresserade kan vi rekommendera nationalmuseet Capodimonte, det underjordiska Neapel, Galleria Borbonica samt San Carlo-teatern.

Vi kan dessutom arrangera utflykter till Vesuvius, Pompeji, Amalfikusten med sina fina vandringsleder, lokala verksamheter och mycket mer.

Pris

Frånpris per person vid minst 10 pers.

SEK 3 495:-

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Kommentarer till pris

  • Neapel sju dagar/fem nätter
  • Flygbiljett Sverige - Neapel t/r
  • Övernattning i flerbäddsrum med dusch/wc på rummet på 2-stjärnigt hotell
  • Frukost
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter och vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker denna typ av utflykter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: