Sök
Sök
River Po og broen Isabella i Torino
Studieresa

Italien - Turin

Frånpris per person vid minst 10 pers.

SEK 4 450:-

Reslängd: Fem dagar

Turin är en magisk och mystisk stad vid floden Po, med ett kungaslott mitt i staden. Den är hemstad åt Fiats bilfabrik och fotbollslaget Juventus och var även värd för vinter-OS 2006.

Turin är idag en av Italiens mest inflytelserika städer när det kommer till industri och handel.
I den eleganta storstaden svämmar butiker över av sofistikerad design och museerna bjuder på alla möjliga kulturupplevelser. De smakfulla kaféernas blankputsade kaffemaskiner har fullt upp med att få ut espresso och cappuccino till krävande kunder.

Här kan man få uppleva piemontesiska specialiteter som ”bagna cauda” och ”plin” på stadens många lokala “trattorie” eller på någon av de finare gourmetrestaurangerna.

Utanför staden väntar en helt annan värld. Dramatiska bergslandskap och spännande naturupplevelser präglar de norra delarna, medan man mer söderut hittar gamla kloster, vackra slott och små byar omgivna av vinodlingar där små saftiga druvor omvandlas till fantastiska Barolo-viner – här står tiden nästan still.


Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera yrkesmässiga besök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.


Vi kan hjälpa till med ert program i Turin, oavsett vilket intresseområde. Man kan till exempel besöka en chokladtillverkare, en vingård, bilmuseet Carlo Biscaretti di Ruffia eller Juventus-stadion. Man kan även besöka Egyptiska museet som är det största i sitt slag utanför Kairo.

Pris

Frånpris per person vid minst 10 pers.

SEK 4 450:-

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Kommentarer till pris

  • Turin fem dagar/fyra nätter
  • Flyg Sverige - Milano t/r
  • Transfer Milano - Turin t/r med buss
  • Övernattning i rum för 3-4 personer med dusch/wc på rummet på 2-stjärnigt hotell
  • Frukost
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter och vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker denna typ av utflykter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: