5 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 4 950:-
Turin är idag en av Italiens mest inflytelserika städer när det kommer till industri och handel.
I den eleganta storstaden svämmar butiker över av sofistikerad design och museerna bjuder på alla möjliga kulturupplevelser. De smakfulla kaféernas blankputsade kaffemaskiner har fullt upp med att få ut espresso och cappuccino till krävande kunder. Här kan man få uppleva piemontesiska specialiteter som ”bagna cauda” och ”plin” på stadens många lokala “trattorie” eller på någon av de finare gourmetrestaurangerna.

Utanför staden väntar en helt annan värld. Dramatiska bergslandskap och spännande naturupplevelser präglar de norra delarna, medan man mer söderut hittar gamla kloster, vackra slott och små byar omgivna av vinodlingar där små saftiga druvor omvandlas till fantastiska Barolo-viner – här står tiden nästan still.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera yrkesmässiga besök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.


Vi kan hjälpa till med ert program i Turin, oavsett vilket intresseområde. Man kan till exempel besöka en chokladtillverkare, en vingård, bilmuseet Carlo Biscaretti di Ruffia eller Juventus-stadion. Man kan även besöka Egyptiska museet som är det största i sitt slag utanför Kairo.

I priset ingår

  • Turin fem dagar/fyra nätter
  • Flyg Sverige - Milano t/r
  • Transfer Milano - Turin t/r med buss
  • Övernattning i rum för 3-4 personer med dusch/wc på rummet på 2-stjärnigt hotell
  • Frukost

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

Kom ihåg att studenter har gratis eller rabatterat inträde till statliga museer vid uppvisande av ett giltigt ID-kort.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: