5 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 3 950:-
Rom är en stad full av sevärdheter. 3 000 års historia blandar sig med nutiden och bara väntar på att bli utforskad.

Peterskyrkan är en av världens största kyrkor som imponerar på sin omgivning med Michelangelos mäktiga kupol. Vid Colosseum kan man nästan höra gladiatorernas kamp för livet och ruinerna vid Forum Romanum vittnar om Romarrikets storhetstid – och fall. Det historiska och kulturella Rom blandar sig med vardagslivet: bilar som tutar, blomsterförsäljare som jobbar på gatorna med att sälja blommor till turister och de långa köerna till stadens gelaterie som säljer världens godaste glass.

Men Rom är inte bara hem åt storslagna monument och historiska turistattraktioner. I Rom bor även 2,7 miljoner invånare, och under en resa till rom bör det även finnas lite tid över till att sitta på en av stadens många piazzor och dricka en kopp kaffe medan man observerar det enorma folkmyllret som beblandar sig med stadens 3 000 år gamla historia. Det är då man verkligen förstår varför Rom kallas för den eviga staden.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper naturligtvis till med flyg, boende och transport vid både ankomst och avresa, men vi kan också ordna entrébiljetter och arrangera företagsbesök, dagsturer, lokaltransport, guidade turer och mycket mer.

Ett besök till Roms katakomber är nästan ett måste när man är där. Vi kan hjälpa till med biljetterna. Eller varför inte gå på en fotbollsmatch i sann italiensk anda? Det är faktiskt även möjligt att gå på audiens hos påven. Eller om vin är ett större intresse kan du alltid besöka en vingård och lära dig lite mer om vinproduktion.

I priset ingår

  • Rom fem dagar/fyra nätter
  • Flygbiljett Sverige - Rom t/r
  • Övernattning i rum för 3-4 personer på centralt beläget 2-stjärnigt hotell inkl. frukost
  • Alla rum har dusch/wc

Kommentarer till pris

Frånpris pp vid min. 10 personer

Frånpriset är baserat på priser i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Tips

Kom ihåg att studenter har gratis eller rabatterat inträde till statliga museer vid uppvisande av ett giltigt ID-kort.

Kommentarer till pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats vid minimum 10 personer. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: